Bakalım Insomniac Games, Peter Parker'ın gorunuşunu değiştirecek mi? Geride bıraktığımız akşam duzenlenen Paris Games Week'te yayınlanan yeni Spider - Man oyunu, PlayStation 4 sahiplerini oldukca heyecanlandırdı. Sadece PlayStation 4 platformuna cıkacak olan oyundaki Peter Parker, oyuncular tarafından pek fazla beğenilmedi. Gorunuş olarak cizgi roman ve filmlerde yer alan Peter Parker karakterleri ile pek fazla uyuşmayan yeni karakterimiz daha şimdiden etrafına oyunu sevmeyecek oyuncuları toplamayı başardı. Spider - Man oyununun Peter Parker'ı pek fazla beğenilmedi Oynanış olarak aksiyona oldukca fazla kayan yeni Spider - Man oyunu, bizlere uzun surecek bir sinematik aksiyon macerasına davet ediyor. Mary Jane'in de olacağı oyunda, Peter Parker ile oynanıp oynanmayacağı ise henuz belli değil. Şahsen Peter Parker'ın gorunuşunu ben de pek fazla sevemedim. Yuz tipi olarak daha saf ve zeki olarak gozuken Peter Parker yerine artık karşımızda sanki bir villain (duşman) gibi gorunen bir karakter var. Her ne kadar Peter Parker'ın gorunuşu bazı oyuncuları memnun etmese de, Insomniac Games'in karşımıza sağlam oynanış mekanikleri ile karşımıza cıkacağını duşunuyorum. Sunset Overdrive ile Xbox One platformuna guzel bir oyun yapan Insomniac Games, bakalım PlayStation 4 platformunda neler yapacak? __________________