MERCURY ALZ Ve Satılık FB (MrJan)
Cabal Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- MERCURY ALZ Ve Satılık FB (MrJan)
-
29-09-2019, 19:11:57merhaba arkadaşlar başlıktan da belirttiğim gibi mercury serverinde hazırda 35 yaklasık olarak ilerliyen satışlarımla beraber toplamda 200b alz 8.5tl fiyat ile satmak istiyorum ilgilenen arkadaslar 05326815694 nolu hattımdan diledikleri zaman arıyabilirler arkadaşlar oyun icerisinde dilediğiniz kadar referans verebilirim online oyun ahlakı gereği parayı hesabıma yatırdığınız anda alz yi oyun icerisinden teslim ederim havale eft bankamatik vs gibi kesintiler sizlere aittir şimdiden ilgi ve alakanız icin teşekkurler ( mevcut sitelerdende bu fiyatlara alıp alamıyacağınızı bilmiyorum fakat dolar kurunun işimle endeksli olması ve ettiğim zararı cabucak kapata bilmem icin karekterimi satmak zorunda kaldım ) sizlerden ricam Alz Alacak Olursanız Benden Almanız Beni Tercih Etmeniz Bile Benim İcin Cok Faydalı Olacaktır ) 05326815694 Son Olarak Karekterim 200 lvl 85ovl 20 hr 4.000.000.00 hr full rune arionel elena lvl 4 single snow man merit 49k penet sayfasi bitti son bir penetration slotu kaldi honor medal bilgilerini oyun icerisinde veririm carnelian +14 acc bin isteyene ekliye bilirim eod 3 aft2 ring mevcuttur cok kal,teli statlari olan bir fb almak isteyenler bunun icinde goruse biliriz Jan Fidel AKAY __________________