SATILIK 200 LV BL MERCURY 20 Honor Class Overlord 45
Cabal Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- SATILIK 200 LV BL MERCURY 20 Honor Class Overlord 45
-
29-09-2019, 19:10:02Acc olarak satılık. AJAN KOSTUMU VAR 20 PENET 2 S.AMP AYRICA ASSASİAN KOSTUM VE ASASİAN KAFALİK KOSTUM İCİ BOS. K-red Runeler pahalılar haric full KILICLARI +9 sigmetal blade 36 damage +7 sigmetak blade 20 damage 8 rate Orphidia 5 amp 4 damage 3mcr Suit bot kolluk idarelikdir. YUZLUKLERİ Killian's Ring Leth Tyrnt's Ring Honour Rank Class 20 (28.13) Overlord 45. Pl craftı 5k. Arionel yok Yan karakteri 170 LV BL Arioneli var item yok boş char Fiyatım 450 tl dir. veya Oyun parası 5 B Alz Pazarlık yok son fiyatı bu Not: Arkadaşlar oyunu az cok bilen bilir bir karakterin honor 20 yapmak cok da kolay değil kolayı var sada bu yine para ile cash alıp gerekli neyse yaparsın overlot 45 kasmak bu da oyle pc gunlerce acık kalıp kasmak bu pc bedava elektirik kullanmıyor ustunde ki itemleri para etmez desende cıkpak bir karakter alıp ta ne yapacaksın cash alıp veya alz alıp item cekeceksin uzun lafın kısası bu karakterler bu fiyatta cok cok uygun bir oturup bir hesap yaparsanız hak vereceksiniz eminim. Tlf.05548290629 __________________