Okami HD icin sistem gereksinimleri yayınlandı
Oyun Konsolları0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Okami HD icin sistem gereksinimleri yayınlandı
-
29-09-2019, 19:08:10Pek guclu bir PC'ye ihtiyacınız yok. Okami, oynanış dinamikleri ve oyuncuya sunduğu ozgurluk taşıyan yapıyı sayesinde PlayStation 2 doneminin en sevilen oyunlarından bir tanesi olmayı başardı. 2006 yılında cıkan oyun, geride bıraktığımız aylarda yapılan surpriz bir duyuru ile yeni nesil platformlara geri donuş yapıyor. Video oyun dunyasının tecrubeli geliştiricilerinden olan Hideki Kamiya'nın eseri Okami, konsolların yanında PC icin de geliyor. Grafikleri yukseltilen oyunda 4K cozunurluk desteğinin de olacağı soylentiler arasında bulunuyor. Şahsen Okami'yi daha once denemediyseniz, oyunu en kısa zamanda denemenizi tavsiye ediyorum. Keza Okami'nin, diğer macera oyunlarına benzemediğini belirtmek istiyorum. Okami HD icin yayınlanan sistem gereksinimleri pek aşırı değil Oyunun PC surumune ait sistem gereksinimleri ise Steam sayfası uzerinden yayınlandı. Yayınlanan sistem gereksinimleri ise şoyle, MİNİMUM: İşletim Sistemi: WINDOWS 7 SP1, 8.1, 10 (64-BIT) İşlemci: Intel Core i5-2500,3.3GHz Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 DirectX: Surum 11 Depolama: 34 GB kullanılabilir alan ONERİLEN: İşletim Sistemi: WINDOWS 7 SP1, 8.1, 10 (64-BIT) İşlemci: Intel Core i7 3770 3.4GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 950 DirectX: Surum 11 Depolama: 34 GB kullanılabilir alan __________________