Evet forumu yine guzel şenlendirmişsiniz cok seviniyorum cidden. O kadar ozelden pm geliyor , email geliyor yeni konular acılıyor bu bolum o kadar buyuduki bazı konuları goremedim Aromel yani lurthz , w84me yani cavuss dur forumdaki nickleri ile. Kısa bir hatırlatma : w84me oyunda BUG kullanmış be oyundan BANLANMIŞTIR. Cavuss oyunda GA idi oyunda yetkisini kotu kullandığı icin gorevden atıldı. Benim sizin "Cabal kotu oyundur" , "Aksiyon yok" vsvs gibi laflarınıza cevap vermek dahi istemiyorum. Her oyunu herkes sevecek değildir. Bizler insanları zorlamıyoruz "Cabal Oynayın" diye. Insanların taktirlerine kalmış mesela kac kişi cabalı beyenmediğini yazmış ben yorum bile yapmadım cunku o onların kendi duşuncesi. Wowu beğenende var beğenmeyeden var. Dunyada herkes wowu beğense 20 milyon uyesi olurdu kimse GW , KO , Eve.. oynamazdı. Herkes her oyunu beğenecek diye bir şey soz konusu değil. Bu insanların kendilerine kalmış birşey Forumda o kadar mesajın var , o kadar şeyi ortaya koydun binbir yalanlarla hangisi ispat ettinki bunuda ispat edeceksin?(CL'nin ne yaptığı ile ilgili topicden bahsediyorum) İspat demişsin bir tane kanıt yok ortada. Evrim k2'den işten atıldı dedin. ispat ettinmi? CL'ler oyun şifrelerizi goruyorlar dedin . ispat ettinmi? Forumdan oyundaki karakterleriniz gozukuyor, şifreler gozukuyor dedin. bende sana bunu ispat et bende burayı bırakacağım dedim. vbulletinde şifre gormenin imkansız olduğunu sana soyledim burda diğer insanlarla ispatladı . sen aksini ispat edebildin mi? GAlıktan atılınca Arweni tehdit ettin "Ne kadar zengin olduğumu bilmiyorsun" diye , bizi burada paramla neler yapacağımı gostereceğim dedin, bu bolumude kapatacağım dedin. Ne oldu? Aradan 1 ay gececek nerdeyse hala bir ses seda yok. Hala bu bolum burada goremedik birşey. O sozunde bile durmadın , onu bile ispat edemedinki diğerlerini ispat edeceksin. ha bu arada arkadaşlar olaydan haberi olmayanlar icinde soyliyim yine. Lurthz'un cok parası varmış frmtr'den Cabal bolumunu kapatacakmış , bizi reklamla durduracakmış vsvs para harcayacakmış. Bu şekilde tehdit etti bizi Artık kac yaşında arkadaşımız bilemem. Benim sorularamada cevap veremiyorsunuz hem geciştiriyorsunuz. Madem oyunda zevk yoktu , madem clanlar item alıyorlardı , gmler Turkleri eziyordu , diğer clanlar başka yerlerden item geciriyordu dupe vardı.... lanet bir oyundu NEDEN BANLANMADAN EVVEL BIRAKMADINIZ? NEDEN GOREVDEN ATILDIKTAN ONCE BIRAKMADINIZ? Madem herkese Aromel "Bu oyuna 10 euro vermeyin vsvs diye yazıyorsun" Neden Cabaldaki karakterini sattın? (kendi ağzınla soyledin) Cabala para vermeyin ama Aromel charını satınca para verin . Mantığın bumudur? Sana soruyorum. Burada cabalı kotuleyen adam karakterini alacak adama "Kusura bakma bu oyuna para verme" der ve Customer Support'a karakterini sildiririr. Madem bu oyunda Turklere hakaret vardı ve kimse ceza almıyordu , Madem Turklere onem gosterilmiyor diğer ulkelere daha avantajlar vardı (yazmışsın daha evvelki yazılarında) Bu sorularada cevap veremedin Neden Site Turkce oldu? Neden Turk GM işe alındı? Neden Turkiyeden distributor firma ile anlaşıldı? Neden firmanın ceosu ve csosu Turkiyeyi ziyaret etti? Neden biz bu forumda reklam yapıyoruz? Demekki Turkiyedeki pazarı goruyoruz , Turk kullanıcıları ile ilgileniyoruzki bunları yapıyoruz. Dediğin şeyleri Turklere yapmış olsak Turkiyeden para kazanbilirmiyiz? Diğer bir acıdan bakarsak. Madem oyunda Turklere hakaret , kufur vardı sende bunları icine sindiremiyordun burda topic actın onla ilgili Neden banlanmayı beklediniz? Neden gorevden atılmayı beklediniz? Sizin milliyetciliğiniz , Vatan sevginiz Banlandıktan sonramı ortaya cıkıyor? Turkler Oyunu bırakıyor , CabalTurk dağıldı , ImmortalSouls dağıldı vsvs diyorlar. Arkadaşlar CabalTurk ilk kurulan Turk clanı idi cok iyi işler yaptılar sonra Akıncılar oldular dağılıp sonrada ImmortalSouls olarak devam ettiler. Yani ordaki herkes oraya gecti demiyorum ama bir cok kişi oraya gecti yeni gelenler eklendi. Şimdide ImmortalSouls dağılınca BAŞKA CLANlar kuruldu , dağılan oyuncularda başka clanlara girdiler. Bırakanda olmuştur aralarında ama oyle bir anlatıyorki sanki tum Turkler oyunu bıraktı. Ben lafla konuşmam ispatla konuşurum. http://www.cabalonline.com/game/top20guilds.asp burdan clan sıralamasına bakabilirsiniz Ben lafla konuşmam ispatla konuşurum http://img72.**************/img72/5569/frmtrjw6.jpg burdanda bana Cabal Online icin burada reklam yayınlandıktan sonra gelen mesajları gorebilirsiniz. Sol alta bakarsanız gorursunuz 993 mesaj! Yarından itibaren bu kullanıcılara email yollanacak , kampanyalar yapılacaktır. Yok bu forumdan kimse onemsememiş , 3-5 kişi başlıyormuş sonra bırakıyorlarmış diye yorum yapmış. Evet 993 kişi olumlu-olumsuz mesaj atmış, Cabal hakkında bilgi istemiş. Yorum sizin ispat burda! Değerli frmtr arkadaşları son sozum; Cabalı sevebilirsiniz , nefret edebilirsiniz. Size gore Cabal muhteşem bir oyundur yada iğrenc oyundur. Hepinizin goruşlerinize saygı duyuyorum. Sadece bu arkadaşlar hakkında ben gercekleri yazıyorum. Gorevden Banlandıktan sonra , Oyunda BANlandıktan sonra burada anti cabal kampanyaları başlatmışlar ama oda ters tepmiş onlar sayesinde bir cok oyuncu oyuna başlamış , bolum hareketlenmiştir. Cabalı sevin yada sevmeyin yardıma ihtiyacı olan varsa Bizler buradayız. Saygılarımla __________________