Baslıkta mesele acık ve net arkadaslar.cabalgm den bır acıklama beklıyorum.hadi tamam videolar belkı bı hıc ama ortada bı emek var.pre vermıyosan bıle ıkı satır cevap ver.de kı; arkadasım vıdeolar bızım ıstedıgımız krıterlere uymuyo de o zaman bı oturam pc basına vermıs oldugunuz 1 ay pre yı alabılmek ıcın 1 ay studyo calısması yapıp vıdeo hazırlıyayım.sonra pre geldımı bı daha kı ay ıcın tekrar bır ay daha vıdeo hazırlıyayım.tabı bu arada kım vakıt ayırabılıp cabal oynayacaksa. 5 gun once whudu ya 15 video upload etmeme ragmen ne pre alabıldım ne bı cevap.hadı ben pre den gectım de cabalgm neden cevap vermıyosun ozelden.bende ısterdım 5 er dakıkalık 15 vıdeo hazırlayayım.malumunuz cabal da vıdeo cekımını fraps adlı program yapıyo.fraps le cekılmıs 1 dakıka 43 sanıyelık bı vıdeo tam 1.2 gb yer kaplıyo.benım evım silikon vadısı deılkı 10 larca gb cekım yapıp duzenleyeyım.haaa ondan da gectım.fraps i, video converter programlarını kullanmayı bu pre derdınden ogrendım ben. daha bu zamana bı vıdeo cekıp upload etmıslıgım yoktur. zaten konu actıgında demıssın.whudu ya 15 vıdeo upload edın.bana ozelden pm atın.esn sıze gonderılecektır.tamam da hocam altınada aha bu fraps aha bu vıdeo converter dıe lınk de versen.mıllet fraps surumu aramasa.google da gezerken dandık dandık converter programları ıle muhattab olmasa.sanırım bu verıcegınız esn sıfresı bıraz hayalı esn sıfresı.bu saatten sonra da pre nın bı esprısı kalmadı zaten.oyun f2p olcakmıs. sayın cabalgm, ben sıze ozelden vıdeo lınklerını ve gereklı acıklamayı yazdıktan bı kac saat sonra sız bı konu acmıstınız.1-2 gun yokum dıye.sanırım artık sıte ıle ve bu tur organızasyonlar ıle ılgılenebılıyo olmanıza ragmen ben sızden bı tepkı alamadım.barı ıkı satır bu konuda cevap yazında bende dahıl boyle bı organızasyondan faydalanmak ısteyen arkadaslar onbılgı sahıbı olsun. sımdıden TEŞEKKUR EDERİM CabalGM.belkı cevap yazmazsın ama emınım bu konuyu okursun.hadı tesekkurum de okudugun ıcın olsun... __________________