f2p nin getirecekleri ve goturecekleri (neden cabal?)
Cabal Online0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- f2p nin getirecekleri ve goturecekleri (neden cabal?)
-
29-09-2019, 18:55:33Selamlar.. bildiginiz gibi 13 haziran tarihi ile serverlar kapatilmis ve f2p sistemine gecis icin calismalar baslamistir (ki 3 hafta bu be kardesim 3 hafta da ne sistemiymis boyle ki bu? bir yilda 12 ay var zaten 1 ayini gitti say) f2p nin getireceklerini nedir? - daha fazla player ile fgr de ve boss alanlarinda inanilmaz bir rekabet olacaktir. action arayan insanlar hafta sonunu bekleyip kardesim bir savas ciksakta dagitsak diye kahrolmayacaklardir. - yeni playerlar en azindan belli bir sure para odemeden kasabildiklerince charlarini kasabilecekler.. - cabal'a da coluk cocuk dolacak diyenlere inanmiyorum cunku, cabal coluk cocugun cozebilecegi kadar basit bir oyun degil. her yerde kufur eden tipler olacak diyorlar simdi yokmu sanki? ayrica cabalda bir cok oyun gibi dusuk lvl li playerlar istedigi map a girip cikamiyorlar.. - f2p geldikten sonra suanda mevcut olan maplerin ve dungeonlarin yetmiyecegini, herkes anlamistir buda demektirki dungeon artisina ve map artisina mecbur gidecekler.. yoksa herkes desertte kic kica gelir. suanda bana zevk veren iki dungeon var birincisi ve benim icin en zevkli olani b1f forgetten temple (ah su ikinci boss u birde kesilbilsek ) ikinciside b2f (oda yalama olmak uzere :S ) oyunu suanda ayakta tutan bence bu iki dungeon - f2p nin gelisiyle belki oyunu birakmis deneyimli eski playerlar oyuna donebilir (tabiiki yenilikler olmasi sarti ile) - f2p ile eventlara baslarlar umarim, pvp turnuvasi, guild savasi vs vs f2p nin goturecekleri su etapta goturecek hicbirseyi yok, cunku cabal yeniliklere gitmezse zaten yakinda batacak.. ama yinede birkac tane soyliyim bir kere pre lilerin sadece gps i kullabilmesi sacma :S return tasi diyorlar onuda preliler kullaniyorsa en buyuk sacmalik bu, oldu yururuz biz o kadar yolu town a gelmek icin dummyleri preliler kullanabilecek diyorsanizda, ben b1ftemple girmek icin 5 saat sp kasamam sacmalik.. PEKİ NEDEN CABAL? guildlerdeki arkadaslik hat sahfada, grafikler cok guzel.. ve diger oyunlarda fazla olmayan craft ozelligi craft ozelligi derkende oyle aha ben craft kasayim diyince olmuyor, pro craftta titaniumdan osi ye gecenin alnindan operim basic craftta ayni sekilde.. b1ftemple da mesela 2. boss u kesmek icin kuvvet belli bir yere kadar akilda gerekiyor.. mesela ko da ki gibi koy 10 tane tanki bassinlar heali kes oyle birsey yooooooook! deneyenler bilirler (orada bir puf nokta var ama cozemedim, en son %15 hp si kaldi zaman bitti, EVRİM TİYO VERSENE? :P ) serverlar acilana kadar baslamak isteyen arkadaslara yardimci olurum.. herkese kapimiz aciktir guild olarak, (guild ismini verip reklam yapmiyorum, mars serverinda ilk 3 den biri ) selametle [email protected] __________________