Magnesia SATILIKTIR... Server: Redmoon
Cabal Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Magnesia SATILIKTIR... Server: Redmoon
-
29-09-2019, 18:52:07Kısaca karakter : Honor 20, Meritte Penet kısmı tamamlanmıştır. Itemlerin resimleri ektedir. Yan karakterlerin de cantalarını tek tek resimledim. Telefon numaramı yazmıyorum, yaşadığım şehir Manisa'dır. İstediğim Fiyat 25 bin tl dir. ID şifre vermem girip bakamazsınız. İlla ki gormek isterseniz yanımda bilgisayarla gelirim incelersiniz. Parca parca satış yaparsanız fazlası cıkacaktır. Ben direk account olarak yuz yuze goruşup bilgileri verip paramı peşin almak istiyorum. Forum mesajlarınızı bekliyorum. [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] __________________