klanlar bugta olduğu icin eski klanlar alım yapamıyor bilginize
Cabal Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- klanlar bugta olduğu icin eski klanlar alım yapamıyor bilginize
-
29-09-2019, 18:46:13selam arkadaşlar gereksiz gelebilir belki ama burda daha once oyunda soz sahibi olan ve top 20 sıralmasında olan bi cok eski klandan ve benim klanlarla ilgili yazdıklarım havaya atılmış laflar deildir bazı arkadaşlar konu acıp icinde sacma sapan abuk subuk kelimeler kullanmış biz yardımcı olmuyormuşuz gibi bu oyunda klan başkanının kim olduğunu bilemezsiniz ko gibikafasının ustunde cizgi yok ayrıca f2p olmasından dolayı tahminen eski guildler yeni oyunculari klanlarına alamıyorlar bu bi cok klanda bole benim klanım olan HeaveN klanında bole bug oluşmuş ve tum eski klanlar yeni oyuncuları bunyelerine katamıyor tahminen bu hata bi sonraki pacth yada ayın 27 sinden sonra duzelecek ve bu forumda sizlere daha once soylemiş olduğumuz sozlerde klan başkanları olarak ciddi olduğumuzu anlayacaksınız peşin yargılı davranan arkadaşlara bir sozum yok sadece şunu diyeceğim oyun acılalı kısa bi zaman olmuş hemen bazı arkadaşlar burda bi cok arkadaşımın ve benimde dediklerim hava civa laflarmış gibi konuştular ben sozumun arkasındayım hodri meydan marsta bana ulaşıpta oyuna almadığım yada ilgilenmediğimi bi arkdaşımız kanıtlasın oyunu bırakırım ha ben uğraşmak zorunda değilim ama bende sizler gibi hic bişey bilmeden yalnız başladım bu oyuna ve oyunun zorlukları nelerdir nasıl skill kasılır nasıll para kasılır nasıl lvl kasılır zamanla oğrendim bugune kadar bana yardım eden arakdaşlara sonsuz teşekkurlerimi sunarım buradan ozellikle 4harem kardeşime ayrıca bi teşekkur ederim eski klanlar yeni oyuncuları bunyelerine katacak arkadaşlar fakat sorun bug olmasından kaynaklanıyor umarım en kısa surede bug ortadan kalkar ve bizler sizlere vermiş olduğumuz sozlerde ne kadar samimi olduğumuzu sizlere bir kez daha kanıtlamış oluruz ESKİ klanları soranlar icin isimlerini yazıyorum saltar ata renavatio ottoman empire HeaveN bunlar şimdilik aklıma gelenler fakat bazı yeni klanlar kuruldu eski oyuncular tarafından onlarda sizlere bzim gibi gerekli yardımları yapacaklardır unutmayalım onemli olan klandaki dostluğun ve arkadaşlığın cok yuksek seviyelerde olabilmesidir yoksa ne gradesi ne sıralama bunlar falfoş şeyler baya uzun oldu hoşcakalın şimdilik bug kalkınca klana alımlarımız başlıcaktır __________________