Merhaba arkadaşlar; Her acılan Cabal Online topiğine w84me yani forumdaki cavuss , Aromel yani forumdaki lurthzz. Cabal online oyle boyle şoyle diye topicler acıyorlar ve insanları Cabal Online oynatmamaya kendileri aklı sıraca calışıyorlar. Peki ne olduda bu arkadaşlar Cabal Online'da GA iken , 1 hafta evveline kadar Cabal Online oynarken, 1 hafta evveline kadar cavuss bu forumda cabal icin olumlu yazılar yazarken ne olduda Cabal duşmanı oldular ? Her konuya atlayıp oynamayın oynamayın diyorlar? Hemen size durumu izah edeyim. Oncelikle ben Evrim 1.5 yıl k2network'de Turkiye sorumluluğu yaptım sonra games-masters firmasına gectim cabal online oyunu icin. Asıl gorevim oyunu kafelere yaymak, tanıtımını yapmak, distribitorule firma arasında bağlantı kurmak, customer support mesajlarını okumak. 1) ESKİ GA(AROMEL) yani forumdaki nicki ile lurthz Aromel'in gercek sahibi bu arkadaş değildir. Aromel'in ilk sahibi Cabal icin cok olmulu şeyler yapmış benimde msnde konuştuğum kadarı ile cok beyefendi ve iyi birisi. Aromel GA ilen 2 kez el değiştirmiş ve bugun ortaya asılsız tehditler sacan arkadaşımızın eline gecmiştir. Oyunda bir kac kez uyarılmış arwen tarafından (oyundaki GM) En sonundada oyunda bir başka GA ve GM hakkında yazı yazınca GAlığı elinden alınmıştır. [IMG]http://img460.**************/img460/199/aromelpr0.jpg[/IMG] Ben Anacron denilen GA ile bir kez beşiktaşta karşılaştım, bir kez oyunda konuşmadım yada onu ben GA yapmadım. Şimdi buradan tum online oyunculara sorarım. BİR GA diğer GA'ya oyunda OĞLAN dermi? Yada Evrim YALAKASI diye bir terim kullanırmı? Bumudur bu arkadaşın GA'lığı? Bu olaydan sonra bu arkadaşın GA'lığı alınmıştır ve bu arkadaşda bunu kendine yediremeyip burada abuk subuk topicler acmaktadır işte işim aslında yatan neden budur! HALADA Bizlere şu sorunun cevabını vermemektedir. Ataturk hakkında konuşan oyuncu 1 gun ban almış ve uyarılmıştır yani bir daha aunı sucu işlerse 1 hafta ban alacaktır. Bu arkadaşımız bu bandan haberi yok yada heralde bu banın 1 gun olmasını beyenmedi. Tamam olabilir. Bu forumda gelip "TURKLERE OYLE YAPILIYOR BOYLE YAPILIYOR" diye yazıyor milliyetcilik yapıyor. Bende buradan soruyorum ama cevap alamıyorum NEDEN GALIĞIN ALINDIĞI ZAMAN BU TOPICLERI ACTIN? 2 HAFTA EVVEL O OLAY OLDU. MADEM KANINA DOKUNDU NEDEN OYUN O ZAMAN BIRAKMADIN? NEDEN GALIK ELDEN GİDİNCE KANINA DOKUNDU? ---------------------------------------------------------- 2) w84me yani bu forumdaki nicki ile cavuss Bu arkadaşımız eskiden Cabal online icin olumlu calışmalar yapmış, Cabal online ailesinin buyumesi icin cabal ekibi ile guzel işler yapmıştır. Sonra char başkasına gecti galiba zaten bir kız arkadaşı birde kendisi oynuyor vsvs . Bu arkadaşımızın eski cabal hakkında topiclerini okuyunuz neler yazmış. Ha ne olduda bu cavuss forumda insanlara cabal hakkında kotu şeyler duşunmesini sağlamasına calışıyor? 1 hafta evvel oyunda bir bug olmuş ve o bugla sınırsız para kazanma yontemi ortaya cıkmıştır. Cabal ekibi hemen durumu gormuş, duruma el koymuş , bugı yapanları banlamış ve buguda kapatmıştır. w84me de bu arkadaşlarımızın arasındadır! w84me yani cavuss Cabal Online oyunundan SURESİZ olarak banlanmıştır bug kullandığı icin. İşte buraya gelip bu yazıları yazma sebebi budur. 1 hafta evvele kadar bir insan cabal hakkında olumlu yazılar yazıp 1 hafta sonra neden bu şekilde değişti sanıyorsunuz? Yada bu arkadaş banlanmasa bu yazıları yazacakmıydı? HAYIR tabikide Cabal ekibi olarak oyunda IRK DİN MEZHEP CİNSİYET AYRIMIMIZ YOKTUR. Bu arkadaşlar ceşitli şeyleri one surmektedir. Sadece şunu size soyluyorum Diyelim bu arkadaşların dedikleri doğru, oyunda turkler sevilmiyor tutulmuyor, Ataturke 2 hafta evvel laf soylendi banlanmadı insanlar vsvs o olaylar 2-3 hafta evvel oldu. NEDEN BU ARKADAŞLAR O ZAMAN GELİP BURAYA YAZMADILAR? MADEM O KONULAR KANLARINA DOKUNUYORDU UZULUYORLARDI NEDEN O ZAMAN GELİP YAZMADILAR? GA iken yada bug yapmadan evvel oyundayken SORUN YOK, Cabal Turklere destek veriyor.. BUG Yapıp banlandıktan GAlığı kaybettiksen sonra Cabal Turklere destek vermiyor oylemi? __________________