Merhaba Arkadaşlar; Forumda cavuss nicki ile yazan arkadaş www.anticabal.com diye reklam yapıyor ama o sitenin isim hakkı onda bile değil. Sadece burada reklam amaclı insanlara yalan soylemektedir. Daha evvelden harun diye birisi bu siteyi satın almıştı bende onlarla beraber ortak yapacaklar sandım. Cavuss'un bu kadar yalan soyleyeceğini tahmin edemedim. Harun - Say it's possible to me: Bu loglarıda kullanabilirsiniz anticabal.comu kimseye satmadım hatır gonul ilişkisine vermedim cabala en son Ocak 2 yada 3 gibi girdim arada bir Fıratın accountuyla Pvp yaparım olanlardan EvriM - Lutfen Mesaj Bırakınız: anticabal.com acıyorum vsvs yazmış hatta imzasıda ccyle Harun - Say it's possible to me: olanlarla* ilgim bilgim hic bir şey yoktur EvriM - Lutfen Mesaj Bırakınız: 1 dakka beklermisin Harun bu kişilerle alakam yok, site isim hakkı bende diyor. Cavuss ise anticabal.com diyor videolar gelecek vsvs diyor. Bu yalanı nasıl acıklayacaksınız? Ben bu arkadaşların bu kadar yalan soyleyeceğini bilemediğim icin harun isimli arkadaşımız bunlarla beraber sandım ama msnde konuştum alakası yokmuş bunlarla. Bu yuzden bu insanların yalanlarından dolayı o arkadaşın ismini yazdığım icin harundanda ozur dilerim __________________