GM evrim bu konularada yalan cevaplarin vardir umarim.
Cabal Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- GM evrim bu konularada yalan cevaplarin vardir umarim.
-
29-09-2019, 18:37:58Benim yoneticiliğim hakkında isteyen istediğini diyebilir bu konuda bir sıkıntım yok. İster başarılı bulur ister , ister bulmaz herkesin benim hakkında duşuncelerine saygılıyım. 1.5 yıl kadar K2Networkde calıştım, 5.5-6 Aydır Games-Masters firmasında calışıyorum , Bir cok online oyunlarla Turkiye projeleri ile goruşuyorum onlar benimle goruşuyor daha 1 hafta evvel silk road online sahipleri ile beraber ortak bir toplantı yaptık ve Turkiye'de games-masters firmasının free2play olarak getireceği ve tum yaza ve tum 2008 yılına bomba gibi duşecek online oyununda başında ben olacağım. Benim calışmalarımı beyenirsiniz beyenmezsiniz birşey diyemem. Konumuz bu değil zaten ****************************************** WOW, GuildWars, LOTR ile yarış icinde olan yada o oyunlardan daha iyiyiz diyen birisi yok. Dunyada kore ve cin tabanlı 1000'den fazla online oyunun olduğunu biliyormusun? Bu online oyunlardan kac tanesi wowdan gw den daha fazla para kazanıyor? Bugun milyonlarca kişinin oynadığı Knight Online wow'dan dahamı iyi? yada dahamı fazla kazanıyor? Tek tek guvenlik , grafik vsvs karşılaştırırsan wow ko'ya bin basar. 1000 lerce online oyun var ve bunları oynayanlar var ve bu firmalar paralar kazanıyorlar. Kimisi WOW'u sever, Kimisi GW sever, Kimisi KO'yu sever, Kimisi başka oyunları sever. Wow'un karakterlerini seven vardır sevmeyen vardır , kimisine gore cabalın karakterleri daha guzeldir , kimisine gore ko'nun.... Renkler ve zevkler tartışılmaz herkes istediği oyunu oynar ve oynamaya devam edecektir ****************************** Bu FRMTR'de istediğimiz reklam kampanyasını yaparız burada oyunculara ben uyelik hediye edebilirim, promosyon kodu verebilirim. Mesajımdada yazdım oyundaki herkes gelsin onlarada 10'ar gunluk veririm sorun değil. ****************************** Burada yazılanlar eleştiri , on goruşler BENİM YALAN SOYLEDİĞİMLE ALAKALI BİRŞEY YOK. Kimisi Cabalın reklamını beyenmemiş soylemiş , Kimisi yoneticiliğimi beyenmemiş ama benim YALAN soylediğime dair bir kanıt yada soylem yok. Ben o arkadaşların duşuncelerine saygılıyım. İsteyen istediğini soyleyebilir saygı duymak lazım. ***************************** Sen asıl FORUM ŞİFRESİni goruyorlar , Evrim K2'den atıldı gibi ortaya iddia atığın şeyleri soyle, Durduk yere GAlığım alındı dedin kanıtladım ona cevap ver. __________________