Brezilya dizisine dondu he iyice yılan hikayesi :)
Cabal Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Brezilya dizisine dondu he iyice yılan hikayesi :)
-
29-09-2019, 18:36:54w84me yi az da olsa marsdan mercury e taşındıktan sonra tanıdım az biraz takıldık bi 2 pvp bi 2 geiq o kadar.Genel izlenimim iyi biri oyunda bişey yapmış yapmamış oyunla aralarındaki sorun dupe yapan banlansın hile yapan banlansın limitsiz bu kadar ko yu bırakma sebebimiz zaten bunların olmaması item silinir ban acılır bug giderilir dupe biter bu kadar ama ko da gm ler tavla oynamakla meşkulken oyuna bakmıyorlar neyse.. CabalGM sozum sana relax please kimseye bişey ispatlamana delile ihtiyac yok yarası olanlar herzaman gocunacak ve gocunmuşlardırda. Bu sozumde herkese 0 dan 73 lvl adam kastım ko da bi tanede 63 dupe de yaptık koxp da ama herkes yapıyo diye ve bizede haksızlık oluyo diye en son dupe umuz 80 bin siyah bi frost taşıydı neyse reklama girmeyelim burda dupe yapılırsa benim hakkım yenir yenirse bende yaparım bulur ederim.Velhasıl kelam ko dan 1 bucuk senede almadığım zevki 3 ayda cabal dan aldım ve halada oyle tek derdim savaş yapılması bu kadar ve bi donemde olsa free to play olması başka bi sıkıntı yok cok şukur guzel banlar ticket tan turkce yaz cevabını al tavla oynayan bi tane GM gormedim cabalda Herneyse... Kimdir bu deneme123 ne ayak derseniz adım murat oyundada GPoWeR... Ne estsoft tan nede game-masters dan para falan aldığım yok bunları canı gonulden yazıyorum teşekurler. Son olarak 150 olmadan savaşlar başlasın artık herkese sevgiler saygılar. //Edit: Affınıza sığınarak yazıyorum şoyle bi atasozu vardır bu gubu durumlarda kullanılır. "İT URUR KERVAN YURUR" yanlışım varsa duzeltin... __________________