cabal gm lutfen oku
Cabal Online0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- cabal gm lutfen oku
-
29-09-2019, 18:23:215 gun once pc ye format attım ve 5 gunden beri cabal oynayamıyorum nedenine gelince orjinal lisanslı cd lerden oyunu yukledim ardından downloada bırakıyorum carın secim aşamasına kadar herşey normal ama oyuna girmesi icin tıkladığım zaman world map1 cll hatası veriyor yukleme işlemini tam 3 defa yaptım ama aynı şey var siteden indirdim oyunu yine aynı benim gibi sınırlı adls kullanan arkadaşlara zaten cok buyuk kulfeti var oyunu download etmek 868 kb tutuyor bu sorunla bi ilgilenin resmi siteden doğru durust download olmuyor aralıktan beri oynadığım oyunu pc me 5 gunden beri indiripte oyunu oynuyamıyorum oyunu bırakma aşamasına geldim sitede download hatası var bana gore tabii sadece bendede olabilir sorun ama eyer benden basşak download yada worldmap1 cll hatası alan varsa lutfen buraya yazsın bunallttı beni bu oyun eyer biz bi oyunu resmi sitesinden sorunsuz şekilde indirip oynayamıyacaksak bana musade benim caballa işim bitmiştir kimse bana bi hatadan oyunu kotuluyorum diye bi kelimede kullanmasın burda cabalı ne kadar savunduğumu herkes bilir forumda mesajlarım var acar bakarlar ben sadece bu hatanın duzeltilmesini istiyorum severek oynadığım bi oyunu oynayamaıyorum abuk subuk bi download hatasından dolayı __________________