Merhaba; Cabal oyununa yeni başladım. Nickim burdaki gibi prihana. Mars serverindeyim. Buyucu karakteri actım. Şimdilik guzel gorunuyor. İlk gun 8 lvl oldum. Ancak gorduğum kadarıyla oyun icinde cok Turk kullanıcı olmasına rağmen yardımlaşma neredeyse hic yok gibi. Bir de ingilizce bilmememden dolayı gorevler konusunda sıkıntım var . Ayrıca ne kadar exp'te olduğumuzu ve ne zaman lvl alacağımızı gosteren bir cizgi veya gosterge gibi bir şey yok. Belki vardır ama ben bulamadım. Bir gorev vardı zorlandığım, sanırım Guild kurmak veya ona benzer bir şey istiyor. Onu anlayamadım. Bilen bir kişi yazarsa memnun olurum. Turk oyuncuların olduğu bir guilde girmek istiyorum. Bu oyuna başlamamın sebebi şu ki; Ben Knight Online'deydim. Orda 72 lvl mage karakterim var. Ama oyundaki hack, dupe, kosp, hırsızlık, dc olmak, yalan, vs. her turlu pislik mevcut. O yuzden knight'a alternatif bir oyun aradım. Bircok forumda cabal'ı alternatif olarak yazmışlardı. Deneyeğim bakalım. İnşallah hayal kırıklığınıa uğramam. Oyunda gorduğum guzel bir şey de, ticketleri Turkce atabilmemiz ve GM'lerle cok rahat bir şekilde irtibat kurabilmemiz. Hatta msn'den bile konuşabilmemiz. Bu harika bence. Şimdiden teşekkur ederim. __________________