EVRİM mutlaka bu konuyu oku acilll
Cabal Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- EVRİM mutlaka bu konuyu oku acilll
-
29-09-2019, 18:16:32arkadaslar bot denen bi olayin kore serverinda oldugunu daha once bi kac arkadasimiz linkler koyarak anlatmisti bugun klandan bi kac arkadasim sp kasarken undeadde bot gelip bunlari kesmis konunun can alici tarafi suanda kesen adamin lvl i undeade girmek icin yeterli deil kesen karakter blader magenin tp olma yane blink skilinide kullanbiliyor battle mod acmadan ustten duseme dedigimiz critic skili defalarca vuruyor ayrica en hizli ve en guclu skliyle beklemden seri seri ayni skili vurarak arkadaslari kesmis 50 mesajim olmadigi icin ss lerini koyamadim vakat global game centera konuyla ilgili ss leri yolladim sizlerden ricam temiz bi oyun oynamak istiyorsak cevremizde olan bu tur bot ve benzeri illegal programlari ss lerle veyahut videolarla yetkililere bildirelim ben panik yapilacak bisey olmadigi kanisindayim bu konunnunardindan abuk subuk yorumlarda yapmayin yok free oldu bole oldu gibi duyarli olursak bole kan emicilere taviz vermemiş oluruz saygilar __________________