Biraz ayrıntıya girsek ?
Cabal Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Cabal Online
- Biraz ayrıntıya girsek ?
-
29-09-2019, 18:09:49Merhaba, 3 sene kadar k.o oynadım ve artık iyice cekilmez bi hal aldı.Yeni bi oyun yeni bi eğlence olarak cabalı denemek istiyorum bu oyunu oynıyan arkadaşlara birkac sorum olucak. Daha iyi kavranabilmesi icin karşılaştırmalı olarak sorucam 1-Pvp nasıl ? K.o da national point wowda ise honour point vardı cabalda buna benzer bi sistem var mı? Yani ne biliyim 3 ay wow oynadım aylık ucreti 17 euro idi ve arkadaşlarımın bırakmasıda eklenince bıraktım mesela onda ranking ler vardı ve bunun karşılığında bazı eşyalar alabiliyodun falan k.o da herkezce malum simgeler var ne biliyim clanca toplanınca bu puanlar işte pelerin kolluk falan filan bildiğiniz şeyler cabalda nasıl ? 2-Bazıları lvl kasmak zor bazıları kolay demiş k.o da aynı yaratıgı gunde 14 saat kesmek ne kadar mantıklıdır yani mmorpg lerdeki adıyla grinding olayımı yoksa questler yeterince exp veriyomu Ayrıca 1 arkadaşta 1 hafatad lvl 100 olunuyo demiş lvl sınırı kac ve bu hızda oyunda son noktaya gelmek item ve lvl konusunda kısa surmez mi bole ise cok iyi bi pvp sistemi yoksa 2 ayda sıkılma belirtileri başlamaz mı ? 3-K.o dan dilimiz yandı bu oyunda herhangi bi hile gozunuze carptımı yapanlar var mı? Biraz uzun oldu ama oyunu oynayan arkadaşların tecrubelerinden faydalanarak başlamak istiyorum cunku kotalı adsl kullanıyorum ve kotayı film ve muzikle doldurma taraftarıyım Yorum yapan herkese teşekkuru ve repi borc bilirim __________________