Combo Skill’lerini Nasıl Kazanırsınız Adım 1. İlk Rank Up gereksinimlerini sağlayın (Combo) Adım 2. İkinci Rank Up gereksinimlerini sağlayın (Combo) Adım 3. İlk Bitter Cold (Combo) Adım 4. Quest Odulu Combo Skill’lerini Nasıl Kullanırsınız Adım 1. Skill Penceresi (Kısayol: S veya K) icindeki Special Abilities bolumunun altındaki Combo Skill sekmesininden combo skill simgelerini Qucik Slot Penceresine surukleyiniz. Adım 2. Bir canavarı secin ve Qiuck Slot Penceresinden atanmış olan bir combo skill’ine tıklayınız. SP Sayac Cubuğu Combo skill’i kullanabilmek icin SP’nizin olması gerekmektedir. Combo Sayac Cubuğu Monster Information Penceresinin altında bir Combo Sayac Cubuğu bulunmaktadır. Combo Puanı Combo’yu aktive etmek icin Combo Puanı’nı alanında normal skill’ler kullanmak zorundasınız. Combo Numarası Başarılı combo’ların sayısını gosterir. Coklu Combo Nasıl Kullanabilirsiniz Coklu Combo şansınızı etkinleştirmek icin, combo zamanında Combo Puan alanında skill’ler kullanmalısınız. Coklu Combo yapmada başarılı oldukca, Combo Puan alanınız gittikce kuculecektir Asıl hedefiniz olmeden, başka bir canavar secerek combo’larınızı devam ettirebilirsiniz. Yararlı Combo İpucları Surekli skill kullanarak kendi seviyenizden daha yuksek seviyeli canavarları avlamanızı kolaylaştırır. Olurseniz, Combo Puan alanının dışına cıkarsanız veya saldırdığınız canavar olurse, Combo skill’leriniz başarısız olur __________________