Ewet ARkadaslar HERŞEYİ DUSUNEREK YAPMAYA Calıstım eyer baska bir yerde verildiyse ki ben okadar aradım bulamadım kendi cabalarımla yaptım ve cs ye baslayalı 2 hafta bile olmadı ama mantığını cozdum neyse arkadaslar şimdi yapmanız gerekenleri altta... sorunsuz calısmaktadır.... 1.once - cs 1.6 yı kurun 2.Counter Strike 1.6 - V23 Patch kurun.. 3.Fusion_Pack_SE_Revision_Public paketini kurun.Not.Eskide denemedim ben bunu yukledim ve bunda denedim eskidede deniye bilirsiniz bu paketi yuklemeden deneyin olmazsa yukleyip deneyin.. 4.sonra - Counter Strike 1.6 - Bot Paketini kurun. 5.son adım - benim verdiğim deadwater dosyasını atın nereye atıcanız yazar icinde beni okuyun die....tesekkurler yapamayanlar olursa bana buradan soylesin...Herkeze Kolay GELSİN... Her Bolumde Bot Vardır... Benim Hazırladığım Dosia SS w ww.hizliresim.co m/2008/12/11/5132. jpg Download. h ttp://rapidshare.co m/files/172421568/deadwater. rar.htm l ... Kesinlikle sahtekarlık değildir az sonra link eklenecektir tesekkurler... ONEMLİ... Sınırsız mermi yok damageleri siz ayarlaya bilirsiniz. oto silah secme yeri yok.. zombiler size vurduğunda oluyorsunuz zombie olmuyorsunuz. en onemliside cs lerde oto zombie oluyor orayı cozemedim erki benm zombie moddan kaynaklanabilir eksik bisileri vardır kesin ama butun botları atıp yeniden rasgele bot al deyince csler zombie olmuyor ozaman oynuyorsunuz ama yendiğiniz zaman hepsi yeniden zombi oluyor tekrarlama olayına siz kesin cozum ulursunuz ben zombie botlu yaptım artık sizde yardımcı olarak su oyuna son noktayı koyak plung lerle hepsini yaparız aslında __________________