Silkroad Ticaret Silkroad 50 LvL Nuker Char Satılık [RESİMLİ]
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●60 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Silkroad 50 LvL Nuker Char Satılık [RESİMLİ]
-
29-09-2019, 05:52:34Arkadaşlar Ben Pasificten 50 LvL Char Satıyorum İlgilenenler Bursa ici veya Gemlik,K.Kumla,B.Kumla Olması İyi Olur Diğer İllerden Almak İsteyen Olursa Bursaya Gelip Elden Alabilir...Oyun Parasına Satmam Oyunu Bırakıyorum O Yuzden Satıyorum.... Char Name=LuNaTiC_TuRk Char Şekli=FuLL İnt Nuker+Garment LvL=50 Char Expi=80 Char Ustu Ve Elindeki=Charın Ustu İyi Sayılır Altık 49 LvL Blue,Ustluk 46 LvL SoS,Head(Şapka) 45 +3 Blue,Tasliman 43 Blue,Ellik 42 LvL NPC,Ayakkabı 44 LvL NPC,,ELİNDE 48+3 BLUE SPEAR (Sımdılık Asıl Char Sword Shield Ci) Ayrıca Dress=Charda Cadı Kıyafeti(Dress i) Vardır Skiller=Skiller Fire=47 LvL Cold=50LvL Lighting=47LvL Force=17 LvL Bicheon=31 LvL Chardaki Para Vb. Şeyler=Charda 20 M Para Var (İsteğe Gore Dahada Para Cekebilirim) Charın Banka Full Scroll Dolu 48 LvL No Name Wolf Var Ayrıca Captain İvy Gorevi Yapılmış 18 Tane Zerk Scroll Var,5 Tane Kıyafet Ve Kılıc Yenıleme Scroll Var İletişim İcin=Charı Almak İsteyen Ciddi Olan İcin Msn Adresi=[email protected] TeL No=0537 689 73 40 Oyundan PM İcin LuNaTiC_TuRk ya da _LosT__SouL_ bunlara pm atabılırsınız Char Fiyatı=50 YTL Dir Ayrıca Her Eklenen 10 m İcin Charın Parası 8 YTL Arttırılır AYRICA CHAR DA 50 BUZ METEORUDA ACIKTIR LUTFEN CİDDİ OLARAK İLGİLENENLER İRTİBATA GECSİN ARKADAŞALR RESİM EKLEYEMEDİĞİM İCİN SUAN YOK AMA CHARIN RESİMLERİNİ GORMEK İSTEYENLER MSN EKLEYEBİLİR __________________