_/ iLk Once SeLamunaLeykum ArkadaşLar ... ßir cFg'de Ne oLmasını istersiniz ... _/ Aim Tavan Yapsın Ay'a Sık HeadShot Gitsin ... _/ No RecoiL Ayarı oLsun MermiLer Sapmasın ... _/ Crosshair Sabit oLsun FazLa Yukarı Aşağı Oynamasın _/ SiLah AyarLarı Tavan Yapsın Her siLah Basit kuLLanımLı oLsun !!! _/ Daha NeLer NeLer ArkadaşLar ... _/ ßu cFg'de Saydığım ozeLLikLer; Sadece bunLar DeğiL 1`tonLarca ozeLLik var ßu cFg'de ozeLLik Saymıycam Cunku Faso Fiso miLLeti Kandırmam !!! Ama Size 3 , 5 bişey Diycem cFg'yi Denemek icin Kapışacaksınız ... -> ozeLLikLe Damege AyarLarını Cok YukseLttim. -> Aim AyarLarı HerZamanki Gibi DeğiL Yemin Ediyorum Butun guzeL cFg'Lerden Değişik KodLarı ALdım ... ArkadaşLar Şunu anLayın !!! ßen Bukadar Yazı Yazıyorum Neden biLiyormusunuz ? Kimse Bu Kadar Yazı Yazmaz Ben Sizi ikna Etmek istiyorum ... YaLan Yok !! ozeLLik yoq ... 0yuna Gir Şaşıracaksınız nasıl hs gidiyor die miLLet Size yaLvaracak cFg at die ArkadaşLar Benden Bu kadar Ben Size sadece bunu diyorum gerisi size kalmıs hic değilse bi girinde Teşekkur Butonuna bide SağoL yazın cıkın ... Lutfen Ayıp Edmeyin .. Bakın Size Aim , + No RecoiL AyarLarınıda Vercem ... ßu kodLarı kimse payLaşmıyor SoyLeyin Bakım Bana Aim kodunu Atarmısnız Die ... Kimse Atmaz ... Hic DeğiLse bir Yorum veya Bir Teşekkur ... ßenden Bu Kadar aLın Size Link : http://www.indirdur.net/files/02D6OCVZ/KaeL_1.cfg
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- KaeL*` <ReaL> ~ cFg ~ ` ` [Aim ] Ay`a Sık HeadShot Gitsin ...