Arkadaşlar Nakit sıkışıklığına uğradığım icin carımı kasamıyorum bu nedenlelede nakite'de ihtiyac duyduğum bu donemde Carımı elden cıkarmak istiyorum carın tum bilgileri aşağıdadır ; Nick= _ResTLesS_ Level= 94 (%28) Server= Malazgirt (TR) Skilleri ve yapılandırması= Glavier (Heluksal - 93(FF)) (Fire - 85lv(FF)) (Cold - 83lv(FF)) [uzerinde SP si yoktur sağlam bi farm lazım 110 icin] İtem durumu= Protecktor Set kullanıyor.Ustundekiler +3 ve +4 Blue fazla yoktur.Glavie 'si +3 Critical-7 (+41) dir. (Kasasında 95 ile 100 Lv arası itemleri Full blue +4 +3 olarak hazırdır.) Silk ile alınanlar= 1 Adet Avatarı vardır (Black Angel Dress (M)) Toplayıcı olarak= Sincap 'ı vardır. (Olu) Saldırı peti olarak= Kanguru 'su (94Lv) vardır. Devil Skin (zamanı tukenmiş) bulunmaktadır. Karakterimi 200 TL 'den Satışa sundum Gerekli Resimleri veya İstediğiniz her turlu bilgi icin Msn : Different.style @ windowslive . com ' adresinden ekleyin goruşelim kesinlikle takas yoktur pazarlık payı duruma gore değerlendirilir.İstanbulda oturuyorum diğer yerleden banka hesabıma parayı yatırdığınız takdirde gerekli bilgileri vereceğim Teşşekkurler... __________________