Herkeze Merhaba Selam İstiyene Selam Olsun Hello FrmTr [IMG]http://img527.**************/img527/7315/download2fnde9.gif[/IMG] OzellikLer ! # SXE 8.9 la gelen duck engelini gecmekte ve Duck Yapmaktadir. # Bazi gecmeyen komutlar sxe den rahatlikla gecer konuma getirildi. # Cok ozel silah ayarları eklendi. # CFG default ayarların sadece kullanıcılara gore daha ıyı verım alınması acısından hazırlanmıs sekıldedır. # Omuz ve kol cıvarı tarandıgında hs atar gibi damage verıcek. # Setburst ayarları yapılmıstır. # CL ve GL ayarları en iyi seviyeye getirilmistir. # Bomba ve mermi izleri,sprey izleri gozukuyor.(OPENGL) # Cross ve mouse ayarları duzenlendi. # Rate ayarları en iyi sekilde ayarlanmıstır. # Eger yasaklı degilse her serverda cok rahat duck yapabılıceksınız.[Mouse orta tusu asagı yukarı yap duck yapsın sureklı ve seri sekilde] # Tus ayarları default'tur.Sadece duck ıcın tus gırdım. # Genel Ayarlar en iyi sekilde ayarlanmıstır kasma yapmaz # EX ayarları yapılmıstır. # Anarchy ve Aimbot ayarları vardır. [Hile veya sxe'den gecmeyen komut yoktur] # Bazı server kısa yol komutları ve top15 gosterme,say (konusma tusları) atandı. # Hitbox ve Vector ayarları eklendi # Defans icin bazı komutlar eklendi # Recoil ayarları eklendi mermi sekmesi en aza indirildi. # Mousefix ve Opengl icin registry ayarları yanında verıyorum bu dosyalara ıkı kez tıklayın calıssın.Mouse icin sekme ve kaymayı en aza ındırır recoile destek olur.Opengl ise lag ve kasmaları en aza ındırır sahsen ben intel ekran kartında cok kasıyorken sımdı o sorun en aza ındi. # Opengl icin bazı ozel ayarlar gırdım.. Not : CFG de bulunan name kısmını kodlardan degısın kendı ısmınızı yazın.. CFG sayesınde orta sevıye bır oyuncu olursunuz.Buna garantı verırım. Kullanım ıcın : Konsolu acıp exec cfgadi.cfg yapmanız yeterlıdır. Ayarlar bır kez ısledıkten sonra sureklı her gırıste yapmanıza gerek yok. Bol sanslar herkes deneyıp eksık yada fazla yorum yaparsa sevınırım. YUKLEMEK İCİN BU YAZIYA TIKLAMANIZ YETERLİ Rar Pass : PvP-Merkezi Private Server PaylaÅ�ım Platformu
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- ## PayLaşım ## NaymaN Cfg..