quickLy ` BooT Camp qeLdi CS ' Ye $enLiK qeLdi ... xD
Counter Strike0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- quickLy ` BooT Camp qeLdi CS ' Ye $enLiK qeLdi ... xD
-
29-09-2019, 05:38:16Gectiğimiz şu soğuk kış şartları altında 2 - 3 manyak olarak duşunmeye başladık. Aslında herşey o zaman başlamıştı. Ne yapsak acaba derken server acmaya karar verdik ve o aldığımız karar doğrultusunda server larımızı actık cok mutluyduk taa ki o an gelene kadar ... Bekliyorduk server da oyle caresizce , her gecen saniye sanki 1 omurdu bizim icin artık dolmuyordu dolduramıyorduk serverımızı o kadar caba harcayıp sadece insanları sevindirmek icin actığımuz o sıcacık mekan artık soğuk du uşuyorduk cunku serverımız boştu zaten Kuresel Iısınmadan alt ust olan iklim yuzunden şehir de soğuktu ,artık 2 kat uşuyorduk. Sonra arkadaşlardan birinin aklına cılgınca bir fikir geldi sorduk neydi o fikir merak etmiştik ama o merakımız uşumemizi gecirmemişti D2 deki kutuları kırıp yaksak ta serverı ısıtamamıştık ve arkadaşımız sonunda fikrini soyluyordu - frmtr.com a uye ol diyordu konu ac serverı doldur ! diyordu şaşırmıştım gozlerim dolmuştu serverımızı canlandırmak icin canla başla calışan ben orda dona kalmıştım ve fikrini kabul ettim. Uye olmaya calışıyordum frmtr.com ' a ama olamıyordum sanki frmtr.com da bana duşmandı senin serverın boş giremezsin diyordu sanki sonra fikri ortaya atan arkadaşıma soyledim bana uyelik al dedim - Tamam hacı alırım. dedi aradan 5 dk gecmedi ve uyelik adını yazdı ve sevinmiştim artık serverımı doldurabilicekdim. Ve başladım bu satırları yazmaya nerden gelmişti bunlar aklıma bende anlayamamıştım ama yazıyordum ellerimi dururamadım yazdım yazdım yazdım ve işte artık hikayemin sonuna da geldim biraz da server ' ın ozelliklerinden bahsediyim sizlerden ayrılmadan once arkadaşlar şimdiden hoşcakalın inşallah server da goruşuruz fullenir server ' ım ... Server ' ın ozellikleri ! Kufur , Base , Mapına gore T ya da CT ' ye sote yasak Bunny hop gibi efektler yoktur ! ... Damageler asla acılmayacak şekilde kapatıldı ! Seviyeli ve saygılı bir server olma yolunda buyuk bir aday ! İP : 85.153.18.173 Fazla laf kalabalığı yapmiyim artık kısaca Seviyeli , Saygılı 7 / 24 Online , Pro. bir server arkadaşlar beklerim gelirseniz sevinirim aaa unutmadan clanımı da tanitiyim Şimdilik Clandakiler ... quickLy ` MrhighDamagE