This HLTV proxy is using protocol 48 which is incompatible with yours(47)[Yenilendi]
Counter Strike0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- This HLTV proxy is using protocol 48 which is incompatible with yours(47)[Yenilendi]
-
29-09-2019, 05:34:03LİNK YENİLENDİ....!!!! 16 Mart 2009 Merhaba arkadaşlar, aramıza bircok kişi oyuna girerken veya hltv maclarını izlemek icin girerken "This HLTV proxy is using protocol 48 which is incompatible with yours (47)." vb. gibi hatalar alıyor.Ben bunun cozumunu uzun zaman araştırdım ve amcamın yardımıyla yabancı siteleri gezerek cozumune ulaştım.. Şimdi size neler yapacağınızı anlatayım. 1-)Dosyayı indirin..Arşivden masaustune cıkarın. 2-)Sonra icindeki "cs16_protocol48_azn." dosyasına tıklayın.Kurun. DİKKAT:Kurarken size "hl.exe" nin yerini soracak.Onu Kesinlikle gosterin.Gostermediyseniz tekrar kurup gosterin. 3-)Daha sonra "CSswitch47to48" isimli klasorun icindeki tum dosyaları hl.exe nin bulunduğu kısıma atın. 4-)Sonra cs yi ilk kurduğunuzda size oyunu acmak icin bir exe dosyası verdi.(Hani simgeye 2 kere tıklayınca oyun acılıyor ya.ondan bahsediyorum).Bu dosyayı silin.ona ihtiyacımız yok.Başka birşeyle calıştıracağız. Şimdi kurulum bitti..En karışık olan kısıma geldik. -Sadece HLTV ye girmek icin, ve -Sadece cs oynamak icin, olmak uzere 2 tane dosyamız war(sildiğimiz .exe dosyası yerine kullanacağımız.). Kurulımda dosya icindekileri hl.exe nin bulunduğu kısma atmıştık.Orada bir "counter-strike 47" birde "counter-strike 48" var. -HLTV maclarını izlemek icin "counter-strike 48" ye iki kere tıklayın.Otomatik oyuna girer.Direk hltv bolumune gecin.cs oynamak icin Turk serverine girdiğinizde hata verir. -cs oynamak icin "counter-strike 47" ye iki kere tıklayın.Turk serverlerine girdiğinizde oynayabilirsiniz.HLTV de eskisi gibi hata verir. NOT:Arkadaşlar biraz riskli bir iş.Biraz beceri istiyor.Burada anlattım ama bazı arkadaşlar yinede yapamadıklarını soyluyor.. Eğer yapamazsanız cs yi silip tekrar yuklemeniz gerekebilir. BURADAN İNDİR... emeğe saygı.. Hak edene +rep verilsin.. LİNKLER ALINTIDIR.. ANLATIMLAR BANA AİTTİR.. __________________