| | | sXe & Gh0s7 h4x SpeedHack NoRecoil Aimbot WallHack ve Fazlası..! | | l
Counter Strike0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- | | | sXe & Gh0s7 h4x SpeedHack NoRecoil Aimbot WallHack ve Fazlası..! | | l
-
29-09-2019, 05:33:31Ozellikler: Simplewall, Asuswallhack, Lambert, PlayerGlow, Whitewalls, Fullbright, Nosmoke, Noflash, Crosshair, FastAimbot, SmoothAimbot, Aimspot, Aimkey, AimFov, DrawAimFov, Aimthruwalls, Speedhack, Norecoil, Boxesp, Nameesp, Weaponesp, Distanceesp, Bunnyhop, Chasecam, Localglow, Showtime. NOT: İstediğiniz Ozelliği menuden acıp kapatabilirsiniz. Sistem Gereksinimleri: 1. Windows XP (Sadece SP 2 & 3) & Vista, Win7 (Tum Surumler) 2. HL1 yani (CS 1.5/CS 1.6 NonSteam) Surumlerinde Calışır ( Programı Alıp Denedikten Sonra Para Onayı Verip Yorum Yapanlar ) S) sXe-I yeni version yayınlandı ne yapmam gerekiyor? C) Program acılışta kendini otomatikmen guncelleyecektir birşey yapmanız gerekmez S) Programı arkadaşlarımla paylaşabilirmiyim? C) Programınızı başka pcde acarsanız Uyeliğiniz otomatikmen sistemden atılır. S) Neden sizin programınızı tercih etmeliyim? C) Kullanmasi Cok basit, Uygun fiyat ve bulunması zor. S) Programızı Yukleyemedim/Calıştıramadım bana yardımcı olurmusunuz? C) ilk alan her muşterimize TeamViewer isimli program ile bağlanıp ozel ayar yapıp anlatıyoruz. S) Antivirus'um programınızda virus gordu ? C) Programımız Hack icerikli olduğu icin doğal karşılayıp Oyun Oynarken Antivirus Programınızı kapatmalısınız. S) Benden SS(Resim) İstediler O Zaman Ne Yapacağım ? C) Print Screen Tuşuna Basmadan Once F11 Tuşuna Basıp Programı DeAktif Hale Alıp Resimi Aldıktan Sonra Tekrar F11 ile Aktif Hale Alabilirsiniz. İRTİBAT İLETİŞİM : [email protected] PROGRAMI DENEDİKTEN SONRA HESAP ONAYLIYORSUNUZ .. __________________