Lazerli Serverlarda Lazer Kurmak Ve Coklu Lazer Kurmak !!!!
Counter Strike0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Lazerli Serverlarda Lazer Kurmak Ve Coklu Lazer Kurmak !!!!
-
29-09-2019, 05:12:32-------------------------------------------------------------------------------- Zm serverlarında genellikle kullanılır.Ben sahsen oynarken sordum sorusturdum ama kimse yardımcı olmak istemedi.Ve bir forum sitesinden paylasımcı bir arkadas paylasmıs tessekur ediyorm.Bende sizinle paylaşmak istedim Lazer kurmak icin tuş atamanız lazım. Ben v tuşunu kullanıyorum. Tuş atamak icin; * konsolu acın, * bind v +setlaser yazın * konsolu kapayın * duvara yada kuracağınız nesneye yaklaşın * c4 kurar gibi v tuşuna basın ve bekleyin. * maximum 2 lazer kurabilirsiniz Coklu lazer kurulumu; * konsolu acın * +setlaser yazın * seri tekrarlayın bunu [5-6 kez] (+setlaser, enter, yukarı ok tuşu, enter, yukarı ok tuşu, enter...) * konsolu kapayın * zıplayın yada ok tuşları ile sağ sol yapın yada mouse ile sağ sol yapın * 5 - 6 lazer kurarsınız edit: seri olmazsanız ya az lazer kurarsınız yada zıplamadığınız / sağ - sol yapmadığınız icin 5 lazeri de aynı acıya kurarsınız Not:Alıntıdır __________________