sw satan dolandırıcı
Counter Strike0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- sw satan dolandırıcı
-
29-09-2019, 05:11:19[email protected] dolandırıcı evet bugun bi satılık kiralık server satan admla tanıştım. adm dolandırıcı olduğu satılık demesinden belli. buyrun msn konuşması. 2 yerde acık verince kendi de itiraf etti. sahtekar olduğunun ahahah ----------- * O N U R A K B AY ' SATILIK - KİRALIK SERVER ([email protected]) ben:suan da onlıne se var mı sw O N U R A K: yok' ama online edecem aldıgın zaman serverler full oluyor ben: satılan sw varmı hic. O N U R A K:kardeşim. ben:sattığın sw varmı O N U R A K:efem ben:yani kiraldığın referans olarak. O N U R A K:cok sattım' Referans olarak' var cok war kardeş ben:ver bi tanesinin ip sini. bakam nasıl sw. O N U R A K:95.173.173.98 ? O N U R A K B AY ' SATILIK - KİRALIK SERVER size bir titreşim gonderdi. ben: ya ben kişisel sattığın icin guvenmedimm başta O N U R A K: yok ' olur kardeş bu dewirde zor herkez kandırıyor milleti. ben: satış kişisel mi kuruluş varmı herhangi bir O N U R A K:w-w-w.satililkserver.tr.gg benim sitem oyunsunucum'la anlaşmalı referans yani sponsor gibi bişe yani anladın mı sen alacakmısın server.' ben: alırım oyun sunucum la anlaşmalı ise. de site yok . acılmıyor. O N U R A K: w-w-w.satilikserver.tr.gg şimdi gir. ben: tmm da :kiralanan sw yok galiba şimdilik. O N U R A K:war kiralık'da war satılık'da satılık'lar ben: e neden burda gorun muyor. O N U R A K: orda yazmıyor. kiralıklar var gozukuyor kiralık serverler yazar ben: gzl sistem hazırlamışsın duşen kek cok olur ayrıca sponsroun yanlış soledin oyun sunucum değil oyun yoneticisi diyecektin O N U R A K: oyunsunucum' ben: verdiğin ip oyun yoneticisi ip si id i O N U R A K: bi de get ya ben: duşuremedin O N U R A K: ewet ben: kek değiliz.. O N U R A K B AY ' SATILIK - KİRALIK SERVER şu anda Cevrimdışı lutfen her server satıyorum diyene inan mayın belli başlı gecmişi olan onerilen şirketlerden alın serverinizi. __________________