95.173.172.23 [Pun!$heR] # TeaM JaiLBreaK SerVeR [TR] OYUNYONETCİSİ ProFessioNeL GaMe HosTinG EveT aRKaDaSLaR iLK oLaRak BeN Size OyuNu Ve OzeLLiKLeRini SoleYeYeYim JailBreak Nedir? Nasıl Oynanır? ! DİKKAT BAĞIMLILIK YAPABİLİR ! Jailbreak maplarında temel madde mapın bir hapishane olmasıdır. Bu hapishanede Terorler mahkum olarak hucrelerde doğarlar. Mahkumların ellerinde sadece yumruk vardır. CT ler ise gardiyan olarak silah odasında doğarlar. Gardiyanlar arasından bir adet komut veren secilir. Komut veren gardiyan diğer gardiyanları hapishanenin kacma yerlerine gonderir ve bu sayede mahkumların kacıp isyan etmesini engellemeye calışır. Mahkumların hucre kapıları acıldığından itibaren 10saniye icerisinde kafese veya komut veren kişinin belirlediği herhangi bir yere toplanmak zorundadır. Bu sure icerisinde gelemeyen mahkumlar oldurulur. Kafeste toplanan mahkumlara emir komutları verilir. Bu komutlara uymayan yada komutları yanlış uygulayan mahkumlar oldurulur. Tabi bu sırada isyan etmek isteyen mahkumlar gozlerine kestirdiği bir gardiyana yumruk atıp oldurme şansına sahiptir. Anlatım biraz sıkıcı veya kafa karıştırıcı gelmiş olabilir. Ancak bir defa serverımıza girip jail oynarsanız saatlerce pc başından kalkamayacaksınızdır. Cunku kendimden ve bircok tanıdığım kişiden biliyorum. Jail oynamadan onyargılı olmayın, serverımıza gelin sizde eğlenin, eğlenceli vakit gecirin. (: || 95.173.172.23 || JAİLBREAK SERVER __________________