Dunyanın En iyi Cfgsi [Spawn-Bds-Fisker]
Counter Strike0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Dunyanın En iyi Cfgsi [Spawn-Bds-Fisker]
-
29-09-2019, 05:04:44Merhaba Arkadaşlar ben yaklasık 1 haftadır bu cfg icin uğraşıyorum w w w .Skgaming.c o m dan aldıgım spawn,bds ve fisker'ın cfglerinin ayarlarını tek tek ınceledım en ıyılerını sectım ve hespini tek bir cfg haline getirdim fps 100 e cıktı Hs atma sansı cook yuksek =) tam default kısaca harıka bırsey kendızı wall zannedebılırsınız sxe engellemez cunku sv_cheats 1 kodu bulunmuyor sxe 9.0 da calısıyor denenmıstır benım kendım kulladıgım cfg işinize yararsa lutfen bir tesekkur yeter... LİNK h t t p ://uploaded.to/file/w5408q [/SIZE][/SIZE] [Boşlukları sılın bır zahmet] =)) OYUNDAKİ AYARLARI BOZULANLARA BASKA CFG VAR DEMİŞTİM İŞTE O CFG'YİDE UPLOADLADIM PAYLAŞIYORUM BU CFG AİM DİR SXE ENGELLER [HİLE OLARAK GORUYOR] PLAT CFG[PREMIUM] PROGRAMIYLA YAPILMIŞTIR...BUNU KULLANIPTA MEMNUN OLMAYAN BIR KISI YOK[Diğer Forumlarda]BEĞENMEYENLER KISKANDIKLARI KENDİLERİ YAPMADIKLARI İCİN BEĞENMEDİM DİYOR BUNDAN SONRA AYARLARINIZ BOZULURSA SIZIN OYUNUNUZ BZUK DEMEKTİR http ://ul.to/fhyfej __________________