Silkroad Ticaret 46 lwl str glavie 43 lwl ınt ucuza full farmed
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret 46 lwl str glavie 43 lwl ınt ucuza full farmed
-
29-09-2019, 04:59:04LWL:46 str GLAVİE sikileri max farmlı fulll 4 sp var HANGİ İTEMLER:ustundeki ve kasadaki itemler vericelecek FİYAT:30ytl pazarlık payı var SATIŞ TURU: havale veya elden olur(sakaryalıyım) daha once car sattım ğuven konusunda sorun olcagını sanmıyorum CARIN NİCK:TheFire_(ishadelerde botlarda kastıgım icin itemler ezik gorunebilir)ama kasada salam itemler var sade kasmak sorun kasada 48 +3 glavie and 47 +3 ustluk vardır. 52nin elbiseleridevardır server GReeCE 43 LWL INTIM lwl:43 INT SPEAR SİKİLLLERİ MAX 43 NUKE acıktır.52nin itemleri ve 52 +5 full blue spearı vardır.maymunda vardır HANGİ İTEMLER:USTUNDEKİ İTEMLER VERİLECEK ve kasadaki FİYATI:20ytl pazarllık payı var SATIŞ TURU: havele veya ellle CARIN NİCK:lejoner_tr kendi guildide vardır NOT:şifreni ver bakem gibi şeyler yazmayın salakca bunlar. ben parayı elime aldım şifreleri veririm kimseye zorla satmıom resimler de oyuna girince eklicam İLETİŞİM:msen [email protected] tel no:05436147315 car alcam indirime giitm __________________