Evet arkadaşlar tum cscilerin bildiği gibi Cs Non-Steam 1.6'da online oynuyabiliyoruz.Ben bugun cok uğraştım ve kendime bir cs non-steam 1.6 serverı kurdum.Server bedava olduğu icin hamachiyle sadece giriliyor.Coğu arkadaşımız hamachiyi biliyor.Ama ben yinede resimli anlatımlarla serverıma girmeniz icin anlatıcam.Evet şimdi başlıyalım ; 1.Aşama : www.google.com.tr sayfasına girin ve oraya hamachi yazın 2.Aşama : Sonra karşınıza cıkan sayfada ilk siteye giriniz. 3.Aşama : www.hamachiturk.com diye bir siteye girceksiniz orda sağ ust koşedeki Download 1.0.2.1 Turkceye Basınız 4.Aşama : Sonra "Dosyayı Kaydet" Butonuna Basınız. 5.Aşama : Bilgisayarınıza inen dosyayı calıştırın.Ve Karşınıza Gelecek Yere "İleri" Diyin... 6.Aşama : İleri dedikten sonra yazılar cıkcak ve altta "Sozleşmeyi Kabul Ediyorum" var ona Tick işareti koyun ve sonra "İleri" butonuna basın... 7.Aşama : Tekrar "İleri" Dedikten Sonra karşınıza Browse acılcak yane dosyanın kayıt edileceği yer o otomatik olarak secer siz sadece "İleri" basın.. 8.Aşama : Sonra Karşınıza bir yazı gelcek ve siz yine "İleri" butonuna bascaksınız. 9.Aşama : Sonra karşınıza bir yer gelecek orayıda hic dokunmadan "İleri" butonuna bascaksınız. 10.Aşama : "Hamachi yuklemek icin hazır. Devam etmek icin, Yukle'yi tıklayın. " dicek ve sizde "Yukle"ye bascaksınız. 11.Aşama : Yukleye bastıkdan sonra Hamachi yuklencek ve sonra ileriye bascaksınız. 12.Aşama : "İleri"ye bastıkdan sonra bir yer gelcek ve sizde "Son" a tıklıycaksınız. 13.Aşama : "Son" dediğimiz zaman hamachi acılcak ve sizde sol alt koşedeki "Ac" butonuna bascaksınız. 14.Aşama : Siz hamachi acıldıktan sonra piramit gibi olan şeye tıklayın ve "Başka Ağa Katıl"a tıklayın ve oraya Ağ Adı : Pisco Server // Şifre : 12341234 yazın. 15.Aşama : Ve son olarak Cs Non-Steam 1.6 ya girin "console"u acın ( " ) tuşuyla ve oraya " connect 5.141.161.24 " yazın sonrada enterlayın Onemli Not : Servera sadece ben acık oldugum zaman yane Hamachi Ağım Acık Olduğu Zaman Girebilirsin.. Sorular Ve Yardım İcin : [email protected] adresini ekleyin... Eğer Yazılı Anlatımdan Anlamadıysanız BURAYA TIKLIYARAK RESİMLİ ANLATIMDAN YAPABİLİRSİNİZ... EMEĞE SAYGI ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİM BİZZAT 1 Saate YAKIN UĞRAŞTIM __________________