Char cok aciL satılık oLan bir chardir fiyat olrk o yuzden duşuk olucak,carda item yok avatar 2 3 tane war cesitli,dewil+pet war.. skiller pacheon[101],Fire[98],Liyting[72] ve ayrıca coLd boşta 20 werilmiş durumda coLd bi kac saatlik cursed işi onemsiz. ve botunuz we 50 silk alıcak pranız warsa 300 cursed biriktirerk liytıng ' i sifira cekersiniz cold maxlarsınız ve + 67 sp war carda.. bu durumda cursedle beaber pacheon-fire-cold ff char olur birzck zmnınız warsa bunu yapın iki de +3 fb set item koyun cari 170-200 tl arasi satabilirsnz eminmki ben surekli alıb satıyorum izlenimlerimden dolayi boyle soyluyorum... İD PW GZ Olrk char. email koruma yoktur.. ve kesinLikle ama kesinLikle aynı anda ilk sen ilk ben ws.. tavırlar istemiyorum.. alıcak arkdslar ptt yolu ile para yolluyacaklar veyahut istanbul bursa eLden. fiyatına gelelim bu kdr acıklamadan sonra FİYATİ = 100 TL-130 TL ARASİ. oda acil oLd icn ful str.. ciddi ilgilenenler buraya msj yazsın msn yada tel ıraksın bakarım ben... ve tks dicekseniz kesinlikle +98 we quvenmek zorundaısnız cnku o esnaadada ilk alırm ikinci weirm. ilgilenenlere resimleri atarm buraya koyamıorum S: __________________