Slm Arkadaşlar AmxModx 1.8.1 herkez biliyodur ama indirnce ne admin gibi gozukuyosunuz nede bere war yani admin olduğunuzu kimse anlamıyo ben buna birkac ayar cektim ve şimdi admin gozukuyosunuz bere ...vb var bunu İNTERNET CAFEDE İNDİRİN ARKİLER ARASINDA ADMİN OLUN ( onceden en cok istediğim cunku arkiler arasında oynarken arkile nickimi değiştiriyolardi kurucu ben olduğum icin kufur hack herşey şimdi bu nun sayesinde hic birşey yapamıyolar ) EKLEDİKLERİM 1).Adminlere Ozel Şapka; Teror Karakteri; Polis Karakteri; 2).Radar Altında Online Admins ; 3).Adminlere Ozel Yeşil Yazı ; her yazınız yukardaki gibi yeşil olucak 4). Admin Check Ekledim bunun sayesinde /admin veya /admins yazınca sizin nick cıkıcak herkez biliyodur Kurulum; Rar. dan Cıkan addons klasorunu cstrike klasorunun icine atın arkadaşlar bu modu herkez AMXMODX sitesinden indire bilir ama bu siteden indirince bunlar olmıcak sadece kick.. ban.. slay.. splay.. vb Not:Arkadaşınızada Adminlik Vere Bilirsiniz addons/amxmodx/configs/users en alt satırında ("loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de") boyle bir yazı var loopback yazısını arkadaşınızın nick ('' '') bunun ortasına şifre ''de'' yazısını silin ''a'' yapın ve kaydedin bukadar arkadşınız girerken name nick setinfe _pw şifresini yazıp giricek ve oyunda ikinz de admin olucaksınız İndirmek İstiyorsanız ; DOWNLOAD Not:Emeğe Saygı +Rep Lutfen __________________