Aşağıdaki gibi konu actım bi moderatorde daha once verildi yazmış konuyu kilitlemiş nerde verildi yaa bunlar benım yazdıklarım allah allah ii okumadan nedenin yazmadan konu kilitlemeyin Arkadaşlar Size Tum samimiyetimle anlatayım guzel bir pro mod cfg arıyorum hileye kacmasın hile sevmem ben normal giriyorum pro mod sxe li serverlere adam pat kut eziyo geciyo ben cfg siz halimle 30 vuruosam o 50 60 vuruo siz şoyle pro mod icin gerekli bir cfg gonderirseniz cok iyi olur mesela ben yaptım boyle bişi oldu ilk başlarda calıştı guzeldi ama sımdı calısmıyor cl_bobcyle "0" harıcınde yazıyorum assagıya: Alıntı:
Alıntı: alias wait3 "wait;wait;wait" alias wait9 "wait3;wait3;wait3" bind "mwheeldown" "+duck" cl_bobcycle "0" wait9 rate "25000" wait9 cl_cmdrate "101" wait9 cl_updaterate "101" wait9 fps_max "101" wait9 hud_fastswitch "1" wait9 _cl_autowebswitch "0" wait9 cl_dynamiccrosshair "0" wait9 cl_forwardspeed "999" wait9 cl_sidespeed "999" wait9 cl_backspeed "999" wait9

bunlardan baska onemlı komutlar varsa lutfen paylasın bekliyorum yorum yapan dıger arkadaslara da rep verıcem __________________