212.175.84.93 - CS 1.6 - Server Ozellikleri: Server'a Ozel Player Modelleri Mevcut. Serverimiz 30+2 Kişiliktir ve SXE YOKTUR! Son Kalan Mahkum /vs Yazarak VS Atabiliyor. Userlara Ozel Şapkalar Var. /hats yazarak Şapka Alabilirsiniz. Konsola "say /need" yazarak Adminlik Alım Şartlarını Oğrenebilirsiniz. Say Atan Aynısını Birdaha Atamıyor. Radio Basan 50 Saniye Tekrar Basamıyor. Kafanız Sakin Oluyor. Yaşayan Yada Olu Teroristler Mic Basamıyor Boylece Kafanız Sakin Oluyor Hosting Bizim Olduğu İcin Server Kapanma Derdi Yok. +15 Yaş Altı Komut Vermesi Yasak Server'a Ozel Mapımız Vardır. Farklı OyunLarıyla Sizleri Bekliyoruz! // GELELİM ADMİN ALIMLARINA! fLexibLe JaiLBreak Server'a DENEYİMLİ +18 YAŞINDA ADMİN ALINACAKTIR. Aranan Şartlar: TC Kimlik Numarası Doğrulamasından Ekran Goruntusu Gonderecek. 18 Yaşında Olduğuna Dair. Micte Sesli Konuşacak (DENEME) Ufak Bir Sınavdan Gecirilecek JailBreak Komutlarını Haritalarını Ezbere Bilecek User'ları Vururken Uyararak Vuracak. Komut Vermeyi Adam Gibi Bilecek. Efendi Olacak Cıvıtmayacak Soz Gecirmesini Bilecek. Yeri Geldiği Zaman Kucuğunu Buyuğunu Dinleyecek. / Neden Bu Şartlar Denecek Olursa. Turkiyede Onemli Bir Yer Almaya Adım Adım İlerlediğimiz İcin; Kadromuzu Adım Adım Yaş Sınırında Buyutuyoruz. Bu Ay Sonunda Admin Alımları +18 Olmuştur Adminlik 10TL'dir. // Avea - Turkcell. / Ciddi Bir Admin Alım Konusudur. Eğer Coluk Cocuk Gelir Eklerse Olacaklara Katlanır. İLETİŞİM:[email protected] / Server 30+2 Kişiliktir Sabah 8'den Gece 12 ye Kadar 25+ User Olmakta Sabahlayan 10+ Userimiz Olmaktadır. // IP: 212.175.84.93 __________________