Cs ile ,lgili gusel sozlerrr'''[FV][/FV][FV][/FV][FV][/FV][FV][/FV][FV][/FV][GV][/GV][GV][/GV][GV][/GV][GV][/GV] >İcimde hic patlamayan bir C4 var.Defuse kit'im olurmusun ??? >Seni seninle yaşamak varken, sensiz wallcılarla yaşamak zoruma gidiyor.. >Olum, olum dediğin nedirki gulum, ben senin icin C4 kurmayı goze almışım.. >Seni her duşunduğumde bir terorist wuruyorum.. Benim artık top15'de adım var.. >Kalbim kalbindeki C4'u defuse edecek kadar adi ise, ellerim consola disconnect yazacak kadar asildir.. >Girdim Dun Servera Baqtım Wallcular Burada, Seni Gordum Elim Kaydı Butun wallcular yana yattı >Masal.... Bir varmış bir yokmuş.De_Dust'ların Birinde EliteBaşlıklıKız varmışşşş. Buyuk annesine AK47 goturecekmişşş.Annesi 30Kurşun ve 3De ekstradan sarjor vermiş. Ve anne tembi etmiş.Sakın ama sakın CT'lerin Base'inde gecme diye.Fakat EliteBaşlıklı Kız dinlememişşşş. CTlerin base'inden gecerken bir M4A1!li terorist EliteBaşlıklı Kızı Topuğundan vurmuşşşş. Kız ağlamış sızlamış.Ama ODA NEEEE. CT EliteBaslıklıKIZA AŞIKMIŞŞŞŞŞ. Ve sonnnn. BUYUK ANNE OLDURULUR.Ve eliteBaşlıklıKız ile CT Sevgilisi bolum bitene kadar mutlu ve mesut yaşar... >Bir ak47 mermisi seni seviyorum anlamı taşısaydı, ven sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki admin beni serverdan banlardı.. >Hani ak47 vardır hs anlatır hani hileci vardır speed anlatır birde aşk vardır beni hayattan banlatır seni seviyorum.. >(Dustjump) Bir havuz gordum ucurumun en altında.. Benim olmazsan ya ucurumdayım yada en altında.. >Bir awp mermisi olmak isterdim. Neden mi? Duşmanın seni awp ile wurduğunda vucudunun derinliklerine girip bir daha hic cıkmamak icin.. >Round nedir ki? başlar biter. ak47 nedir ki? hs atar gider. c4 nedir ki? patlar biter. Ama sana olan kurşunlarım sonsuzdur, ancak sizin basede biter. +++rep __________________