Silkroad Ticaret Hera Serverinda 85 full farm wizzard/cleric
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Hera Serverinda 85 full farm wizzard/cleric
-
29-09-2019, 04:11:37Hera serverındaki lvlındaki en sağlam wizard takaslıktır arkadaşlar. 59 silki var, presine 14 gun var. perisi mevcuttur. cleric 73lvl da wizard da 85lvlda maxtır. pre olduğu surece sp sorunu kesinlikle cekmezsiniz. İddaa ediyorum char lvlındaki en sağlam staffdır. Bir olum makinasıdır 85 87 lerde tek başına bota bırakabilirsiniz. Tek atar gecer. Fw/Gw de yanına bi cleric aldı mı 87-88 intlere tek atar. Kendi lvlındaki buyuk bi oranına tek atar gecer. Sadece takas olucaktır, ve aşağıdaki ozelliklerin olması şarttır, başka olursa kabul olmaz isterse 500lvl olsun --------------------------------Takas Şartları----------------------------------------- Hera serverında +84 lvl Full farm XBOW Sağlam itemli seti hazır olması şarttır. P.tesi 1 haftalık tatile gidiyorum o yuzden msnimi vermiyorum. Ama aşağıya mesaj atarsanız ben size geri donucem. Hem teklifinizi hem msninizi bırakırsanız sadece olası olanları eklerim. Şimdiden teşk. ve charda 212m para vardır --Edit : charın adı : theAngelus LvL= 85 Build = wizzard/cleric Guild = PredatorS ( 5 lvl ) __________________