'Yeni Video'
Yaklasık 2 aydır CS oynamıyordum bırakma kararı vermiştim.Bıraz oynıyım dedım..Sunu dıyebılırımkı 2ayda cıddı anlamda paslanmışım... Bu vıdeo test amaclı yapıldı zaten ızledıgınızdede anlıcaksınız =) [Ses hataları/yetersız kayıt gıbı..] Sonucta bır emek var onemlı olanda bu =) Bu arada halen cs oynamamaktayım Bazı dıngıller benım nıckle maclara gırıyormus.Ben degılımdır Kukabay Experiment [watch]] / Views: 890 / Comments: 15 İyi seyirler.. 'Diger Videolar' -4 AWP [ Failed Tk ] / Views: 1,953 / Comments: 40
-5 Glock ACE - ServerMasterz Cup | SK Gaming / Views: 2,379 / Comments: 45
Split second shot?-reflex? | SK Gaming / Views: 1,909 / Comments: 47 AWP-All [Must see * Kukabay * ] | SK Gaming / Views: 1,735 / Comments: 70 Kukabay ~Movie ! * Wonderful | SK Gaming / Views: 2,464 / Comments: 119 KuKaBaY ~ Movie Magnificent. | SK Gaming / Views: 2,108 / Comments: 53 KukabaY ' HeadShots ! | SK Gaming / Views: 2,494 / Comments: 51 Ustte bulunan lınklere tıklayarak mac ıcındekı goruntulerımı gorebılırsınız.. İzlediginiz icin tesekkurler.Iyı ve Kotu gereklı yorumları yapıp ona gore rep verirseniz sevınırım