Arkadaşlar bi tane daha boyle map paylaşma konusu vardı forumda ama adam sadece kendi maplarını koymuş başlangıc sayfasına ben elimden geldiği kadar sizin maplarınızıda koymaya calışacağım
Arkadaşlar mutlaka Virus taraması yapın ister benim maplarım ister başkalarının mapi olsun
Map Paylaşırken şunlara dikkat edin: Mapın Adı: Mapın Oyunu:Yani Hl/Cs Mapın Turu:Pro/Zm/Deathrun/Jail... Pwf Var mı:Var/Yok Yapımcı:Yazmazsan Anonim olarak gecer Rar kodu:Varsa Acıklama: İndirme Linki:Mesajı yetmeyenler işaret koysun ben duzeltirim Ben Başlıyorum Mapın Adı:cs_assault2010 Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Pro/Zm Pwf Var mı:Var Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk ) Acıklama:Bu Map bence cok guzel Fps banana da cok indirilenlerin arasında zaten adındanda anlayacağınız gibi assaultun versiyonlarından birisi İndirme Linki:İndiR Mapın Adı:de_dust2_snow2009 Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Pro/Zm Pwf Var mı:Yok Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk )Yada Şİfre Yok Acıklamaust2 nin kış versiyonu ve birsuru eklenti yer var Yani zm_dust2 den 10 kat iyi İndirme Linki:iNDİR Mapın Adı:de_dustsnow2010 Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Pro/Zm Pwf Var mı:Yok Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk )Yada Şİfre Yok Acıklama: Dust ın kış versiyonu ve birsuru eklenti yer var Ve bir tane super gizli yer var ama maalesef sadece ben biliyorum Orayı keşfeden gercekten cok şanslı İndirme Linki:İndir Mapın Adı:fy_cold_war Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Pro/Zm Pwf Var mı:Yok Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk )Yada Şİfre Yok Acıklama: Bu harita aynı iceworld gibi ama biraz daha farklı İndirme Linki:İndir Mapın Adı:fy_iceworld_desert_grysalias Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Pro/Zm Pwf Var mı:Yok Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk )Yada Şİfre Yok Acıklama: Bu harita iceworldun col versiyonu İndirme Linki:İndir Mapın Adı:fy_iceworld_grysalias Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Pro/Zm Pwf Var mı:Yok Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk )Yada Şİfre Yok Acıklama: Bu harita fy_iceworldun gelişmiş versiyonudur İndirme Linki:İndir Mapın Adı:zm_militaryarea Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Zm Pwf Var mı:Yok Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk )Yada Şİfre Yok Acıklama: Pek korkunc olmayan bir zm mapi İndirme Linki:İndir Mapın Adı:zm_toxic_house_grs Mapın Oyunu:Cs Mapın Turu:Zm Pwf Var mı:Yok Yapımcı:GrysaliaS Rar kodu:GrysaliaS(buyuk kucuk )Yada Şİfre Yok Acıklama: zm_toxichousenin gelişmiş versiyonu İndirme Linki:İndir __________________