Silkroad Ticaret Sizdeki Panelle Bot Satın..
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Sizdeki Panelle Bot Satın..
-
29-09-2019, 03:41:03Silkroad Oynayan Kişiler Genellikle Hep Kendileri Satın Almışlardır. Şimdi İlk Oncelikle Satacağınız Botu İndirelim. [ Link Msnde Verilior. MSN: [email protected] ] Botu İndirdikten Sonra Satacağımız Muşterilerimize Soyluyoruz : Botu İndirdikten Sonra Başkasına Verirseniz Veyahut Upload Ederseniz Sizin Botunuz İptal Olur. Diceksiniz Saten Doğruda. RESİMİ GONDEREMEDİM Resimdede Olduğu Gibi Botu Sattığınız Kişi Botu İndirdikten Sonra O Bot O Kimliği Tanır Ve Sizin Panelinize Bunları Yansıtır. Sizde Panelinizden Muşterilerinizin Sistem Ayarlarını Yapabilirsiniz. Botu İndiren Muşteri Botu İndirdikten Sonra Kredili Bot Gibi Botun Tum Ayarlarını Yapabilir. Bot Rev6 nın Paralı Botudur. 12 $ satılır. Sayyın frmtr sakinleri biz bu paneli size 37 YTL ye satıyoruz...! Siz 1 Yıl Suresince Ne Kadar Bot Satarsanız Satın 37 YTL . Beleşe almış gibi parayla satma işlemi Panelde Hesap Acmakda Bulunmaktadır. Hesabı Actıktan sonra o bilgissayara botu indirmek yeterlidir. burda anlatamıyorum . MSNDE Sizlerin Soruları Doğrultusunda Cvp Verebilirim . TEKRAR YAZIYORUM MSN: __________________