Silkroad Ticaret 77 lvl full str bow+66 lvl full str blade ikiside full farm takas ilk tercih
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret 77 lvl full str bow+66 lvl full str blade ikiside full farm takas ilk tercih
-
29-09-2019, 03:35:33Charlar full farmdır,Cok sağlam demeye gerek yok.bu iki charıda vereceğim Aynı ıd de İlk cıkan elbise olan melek kanadı mevcuttur.kaptan kıyafetı vardır.silkle alınan damage scrollar defasns svrolları mevcut tavsanı var kasada,ustu itemli. Not:Redsea serverına gecmem sebebiyle persiadeki charlarla oynayamıyorum ev sadece 3000 silk bu ıd ye aldım kullandım,surekli charlarda pre+sp tıcket kullandım. *77 lvl bow char 76 lvldeyken lord yarkan kesmiştir resmi takas eden kişiye atarım Benim isteğim Sadece redsea serverında melek kanadı olan bir charla takas etmek cunku artık orda oynuyorum,lvl i de 60+olursa sevinirim.cunku 2 tane sağlam char veriyorum Telefon: 0555 620 71 48 bu numaradan bana ulaşın,Redsea haric başka bir serverla kesinlikle takas olmaz,zaten işimede yaramaz ben bu yuzden bu iki charı 60+ melek kanadı olan chara takas diyorum,yoksa aklım yerinde. __________________