oZenTiLere inAt Bakın!!..
Counter Strike0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- oZenTiLere inAt Bakın!!..
-
29-09-2019, 03:25:44arkadaşLar ben Gorkem FrmTr..de ve asLı fOrum siteLerine pek takıLmam. ama bu ozenTi Cs Oyuncuları yani pLayerLer beni sinir ediyo 3D - aim - waLL hack - tamam onlara bişey demiyorum ama benim hazmedemediğim ozentiLer..!! yakLaşık 3.5-4 yıL onceki Cs. Nickim weLmajuze* .. bu nick Le bu sitenize biLe uye oLdum ve o zamanLar a.K.a || die bi cLanım vardı .. SağLam diiL ama.. aiLe cLanı gibi bişeydi Yakın DostLar vs. vs... ve ben buqun yani 22 . eKim . 2oo8 TariHinde .. cLan tAgıyLa biRLikde ozeNTiLik yapan adam Hic GormeDim Bi Cok insan Eski nickLerimi caLmışdır ama cLan tagıyLa birLikte oLunca harbiden yuh dedim ( bu bnm nicki ozenen ozenti adam frmtr we senoynada uyeLiğim oLmadığına inanmadığı icin haTTÂ bu bnm 3 yıLLık nickim sen kimsinki ayağına yattığı icin koyuyorum gereksiz buLursanız siLebiLirsiniz..) Bu konuyu biRde ozenTiLik yapmamanız icin koyuyorm herkesin bir Şanı şoHreti wardır 2 saniyede kimse onu eLİNDn aLamas a.K.a || Team 2oo4..!! Incubus # cLan sErver.. Cs2.CsOyunu.Net bu arada SAyGıLar SEwGiLer xD __________________