Silkroad Ticaret Sparta 64 LvL Full Sos BLade + 500silk
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret Sparta 64 LvL Full Sos BLade + 500silk
-
29-09-2019, 03:24:18oncelikle Oyunu Bırakıorum Char NıCkı= sebelebettin Chardaki İtemler= Charın Ustu full sos dur 7dg herşeyi sosdur + 7dg altlık sosu moon dur chardahı hp mp ınt str eksık deıldır 64 lvl +4 bladesi vardır bankada +7 72 lvl balde vardır +5 shıeldı vardır 68 72 dekı shıeldlarıda hazırdır onlarda +6 dır charda penguen +tavsan bulunmaktadır +bankasında gold pre vardır basılmamış charın 8dg full sos setıde hazırdır sadece ellik bulamadım ısteyen rev6 dsan bakabilir bankada hic elixir yok cunku elixir gibi değersiz seylerı barındırmıyorum bankada 1 sayfa hıcbosyer olmamakla beraber full sosdur bunlar 8dg de gıyecegım soslar ve 42 lvl 52 lvl sılah fln 32 lvl 3 tane sos sılah 42 lvl 2 52 lvl 1 sos sılah vardır char oyunun en eskılerındendır OYuna Cok Para HarCaDım Ama artık Bırakıyorum Veya Kuzenim İcin Takas Duşunebilirim 70+rogue ile takas olur char 150 YTL dir oyuna 125 ytl harcadım onga 25k critical vurmustur bılgıulerınıze resım koyamıyorum ama [email protected] u eklersenız butun reımlerı gonderırım spartada 70+rogue ilede takas olur skilleride duzenlıdır full blade skıllerı acıktır __________________