Knightı bırakıyorum Arkadaşlar eğer alıcı varsa Satılıktır Yoksa Takas olucak ... Charımın Ozellikleri : Name : WhisperOfTheDooM ( Basecilerin %99.99 u Tanımakta ) Level : 69 (Base) Server : Logos Nation : Human (IRK Değiştirme Sc si Mevcut) İtemler : (Weapon) Dual 9 cleaver İtemler : (Armor) 8 chitin set . (Und Set mevcut) Takılar : İron Neckles ,Old PP, Dual OLD ROL , Howling Rooster +1 ,Old eme OLD ske belt , old harpy belt, old elf belt Nakit : 2.9 gb Nakit para bankadaki satılıcaklarla 4 gb yi bulur Clan : Mesopotamia ( ROYAL ) (Super Bir clan H-f Kesinlikle Yasak yardımlaşma var ) NOT : Fiyat Konusunda kesin bir fikrim yok Msn de halledicez (Char fiyatları hakkında tam bilgim yok araştırıyorum ) ------------------------------------------------------- Alıcağım Char Ozellikler : Server : Fark Etmez IRK : Chinese Weapon Skill : Bow Element Skill : Bow icin Gerekli olan her skill Max Olucak ve Grass Walk ve Shadow Walk Serisi(Hızlı Hareket etme)->(Lighting Skillerinde) Mutlaka Max Olucak ice 80 olsada olur fire Mutlaka 95+ olucak Yapılandırma : Full STR Level : 100-110 İtem : Ustune para eklemek istemiyorsa Sağlam itemleri olucak Full SON'sa ben ekliycem SP : FF olucak SP sıkıntısı yaşamıycam toplam 800 k 790 k olucak SP yetmiyorsa hic yorum yazma ! MSN : [email protected] Face : Doruk Car Bunlardan birini ekleyenlere Telefon vericem ek olarak Not : Sp konusunda katıyım fiyat cok sorun değil onu aramızda hallederiz __________________