Selam arkadaşar. Troy serverında 72 lvl full int nuker takas istiyorum. Takas edilecek charlar bow dışında her şey olabilir. Server farketmez, eğer yuksek lvllı arkadaşlarımız gelir ise + 100 ytl'ye kadar bir ucret daha verebilirim.. Istanbul icinden elden , başka illerden ise "aracı" ile yapılacaktır. Aracının ne olduğunu bilmeyenler icin: www.oyunyardim.com Kısaca Bildi: Levent Cetin adındaki bey, bu takas işlerinde kendisine 15ytl verilmek koşulu ile aracı oluyor. Msnden siz ona charın bilgilerini bende parayı veriyorum onun banka hesabına. Akşam kontrol ediliyor herşey ve ertesi gun bana charın resimleri gonderiliyor. Onaylarsam bana bilgiler size de para gonderiliyor. Ciddi alıcılar bekliyorum eğer heradaysanız tekliflerinizi daha cok beğenirim. Lutfen okuyan arkadaşlar up, gercekten cok onemli... Teşekkurler Char bilgi : LvL = 72 Isım= _eR_MaC_ Build = full int sword/shield Itemler = http://www.rev6.com/player.asp?id=247020 = rev6 linki, full blue +3 +4 +5, cok sağlamlar. It = 65 lvl, olmuş tavşan Guild = 5lvl +65, 90 lvlların olduu bir guild. Bana ulaşın : [email protected] [email protected] = daha kesin __________________