Bazı Arkadaşlar Nasıl oynarım gibi sorular soruyorlar bende derli toplu bir şekilde ve server bulmaya yarayan extra programlarla birlikte size bu calışmayı hazırladım . Oyunları da Upload etmek isterdim ama illegal paylaışm yasak oldugundan etmedim sorun olup olmadıgını ogrenirseniz upload ederim. Online Counter-Strike Oynamak. 1 - Pc'nizde Cs nin yuklu olması gerekir. 2 - sXe Injected veya Cheating Death Anti-Hile programlarına sahip olmanız gerekir. 3 - Bir server'a bağlanır ve o server uzerinden oynarsınız.Orneğin; connect csx.xxx.com (server ip'si) 4 - 1.6 Oynayacaksanız Chat icin patch indirmeniz gerekir Buyrun - chat icin patch - Download Programlar : Cheating-Death Anti-Hile Programı : Download sXe Injected Anti Hile Programı v6.9 : Download Server Bulmak İcin Program : Xfire: Download Not : Programı kullanmak icin uyelik gerekmektedir http://www.xfire.comdan uye olablirsiniz.. Online Oyun olduğu icin Clan(takım) kurabilirsiniz. Cs de Clan Kurmak : Cs Klan kurmanın cok bi kasıntı yanı yok , Oncelikle 1 ) Kendine bir cLan tag(isim) i beLirlersin orneğin ; Peace* ve kendi nickinin onune yazarsın mesela senin nick'in xXx olsun Peace* > xXx , Peace* # xXx gibi aradaki işaretleri deiştirerek clan icin gereken ilk şey olan tag i bulmuş olursun. 2 ) Oyuncu aLımı : Clanının CLan olması icin oyuncuların olması lazım ( arkadaş cevrenden cs oynayan warsa , arkadaş cevrenden almanı tavsiye ederim ) ve onlarda senin gibi nicklerinin onune cLan tag ini yazdıklarında senin cLanından olurlar NOT ! : Birbirinizle iletişim icin msn almayı unutma adam o nickle gider polemik yaratır , hile kullanır senin cLanının adı yanar.Sen msnden cLanda hile kullanmanın veya seviyesizlik etmenin yasak olduqunu ve bunlara uymazsa clandan atılacagını solersin ! o da terbiyesizlik yapmaz Msn ile iletişimde bulunmanın bir diğer onemi ise cLan maclarıdır ... msnden cLan arkadaşlarını cLan macları icin cağırabilirsin ! bu maclar genellikle 5 kişi oynanır fakat isteğe gore değişebilir tabiki 3 ) Son olarak server alımı : Bi cLan olmak icin server almak şart değildir fakat adını duyurmak ve kendini geliştirmek icin iyi bir yontemdir ! Turkiye'de bi cok sunucu war Cs serverı satan Cs-oyuncu , Oyun Vadisi , Cskeyfi , Senoyna vs. her sunucu server kapasitesine gore kendi fiyatlarını belirler. Buyrun Size Cs'de Yapılabilecek bir kac ozel hareket Bunny(Cfg'siz) : Oncelikle Controller'den Jump kısmını Mausumuzun ortasındaki tekerleğe ayarlıyoruz ister yukarı , ister aşağı Yukarı olursa : "MWHEELUP" , Aşağı olursa : "MWHEELDOWN " olması gerekior. Daha sonra oyuna giriyoruz. boş bir alanda W'ya basarak ilerliyoruz ve mausumuzun tekerini hareket ettirerek zıplıyoruz , zıplarken elimiz W'da olmuyor ve şimdi en can alıcı nokta.. yani bunny'nin temeLi.. zıplarken sağa gitmek istiyorsak mausumuzu sağa cevirip D'ya basıyoruz yere duşerken mausumuzun tekerleğini tekrar ceviriyoruz ve bu sayede tekrar zıplarken mausumuzu sola cevirip A'ye basıyoruz ! ve durana kadar zıplama esnasında elimiz asla W'ya deymiyor. eLimden geLdiqince anLatmaya calıştım şimdiden koLay geLsin ! Matrix Hareketi :Evet aRkadaşlar Forumda adına 10 larca topic acıLan Matrix hareketinin yapılşını anLatıyorum Oncelikle lazım olan şey T ( Terorist ) olmak ve bomba bizde olucak.Silahımızın şarjorundeki mermileri azaltıyoruz 1 veya 2 mermi cok degil ve bombayı Q ya alıyoruz biliosunuzdur ... Daha sonra tam şarjor deiştirirken aynı anda zıplıyor ve Q ile havadayken bombaya geciyoruz. sorun yaşayan arkadaşlar olursa imzadaki msni ekleyebilirler , bi ara herhanqi bir serverda uygulamalı anLatırım koLay geLsin. Sanırım Yeni Başlayanlar İcin Epey Bilgilendirici Bir konu oldu sorun yaşayanlar olursa dediğim gibi imzadaki msni ekleyebilirler , birebir msn uzerinden anlatım yapabilirim. __________________