CS bunny hopping PUF ... (no cfg)
Counter Strike0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CS bunny hopping PUF ... (no cfg)
-
29-09-2019, 03:14:02Beyler bu başlıgı yanlış biyerde acmıştım burda tekrar acıyorum bircok insan bunny cfg siz yapılmaz diyor bazılarıda yeteneğin olcak diyor ama hic bir alakası yoq bunny yapmak icin bir klavye bide toplu fare gerekiyor arklar bu bunny işi bircok forumda yazar ama hepsi alıntıdır turk forumlarında en fazla 5 tane bunny konusu var ama alıntı yapa yapa butun forumlarda var gibi gozukuyo bunu ayrıntılı anlatmamalarının nedeni başkasınında hemen oğrenip kendisinden daha iyi yapamamasıdır.... neyse biz ko0nuya gelelim arklar bind mwheeldown +jump yazıyoruz konsola boylece topu geri doğru cektiğimizde zıplıyor aslında bu space ilede yapılır ama tuşa hıphızlı basıp cekmek gerekir bu yuzden top daha kullanışlı şimdi w ile gidip zıpladık a ya bastık mausu sola cevirdik deme ama havadayken 1 keredaha tuş değiştircez zıpladık havaya a ya bastık mausu cevirdik hemen d ye basın ama mausu cevirmeyin tam yere basarken topu cevirmenizle dağa donmeniz bir olsun biraz karışık oldu ama dikkatli okuyun anlarsınız w bastık zıpladık a ya basıp sağa donduk havadayken a dan sonra d ye bastık fakat sağa donmedik sağa donme işlemi tekrar zıplamayla aynanda olacak eyer anlayamadıysanız cook ayrıntıya giricem + resim video koycam yapamazsanız iletişim [email protected] umarı8m yaparsanız bir alışın varya cs de silahı unutup adamı bunny yaprak kesiosunuz ben artık sılah kullanmıyom walla neyse inşallah yaparsınız hade kolay gele falza uzattım sorry __________________