server sparta char ile ilgili ss isticeksiniz dayak yememek icin ss atmıyorum [] char da yarı armor protector set var ama blue deil sadece chest +4 full blue legs +3 full blue +3 sword +3 shield bir miktar para ve 25 gun pet i ile vericem itemler iyi olmadıgı icin fiyat da dusuk olucak yani itemsiz miş gibi duşuncez skilelre gelince imbue light ve 70 e kadar max fire 70 e kadar max cold duşuk hp cıplak 5,5 mp 13,5 75 lvl bicheon 63 yatırma batırma heaven chain combosu felan ihtiyacı olan skiller acık resim bu gece ekliycem su an da iğrenc bi pc deim oyun yok felan filan char -BURsa- mersin elden 200 ytl veya hercules de 64+ str char ile takas edilecektir elden olucaktır takas satıs icin elden veya ptt den yapabiliriz kısacası char cıplak deil ama itemleri kotu oldugu icin cıplak muamelesi yapıcam fiyat icin iletisim icin buraya msn ini bırakın. ben eklerim. yazdıgım sehir dısında olanlar ptt den alıs veris yapabiliriz. chara gireyim bakayım gibi ezik buzuk laflar etmeyin hacı ve teleport olanlar topicimden uzak olsun. orionsguard // iyi forumlar [img]http://img249.**************/img249/5331/sro2007091200592696bq6.jpg[/img] resmi ekledim buyrun ihtiyacı olan skilelr acık daha farm yapılması lazım tabi 70+ skilelr icin __________________