Silkroad Ticaret 109 lvl Bow satılır yanında 105 lvl warior hediye Bak !!
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Silkroad Ticaret 109 lvl Bow satılır yanında 105 lvl warior hediye Bak !!
-
29-09-2019, 03:01:42S.a arkadaşlarım hera serverinda 109 lvl bow satıyorum plus pre war 24 gunu war daha perisi 24 gun a grade devil 24 gunu war itemleri iyi +6 seal of nowa bow fb ustude +6 +5 karısık garment hepsi fb + sp si 109 lvl pacheon ff 109 lvl light ff 109 lvl fire ff + 435k ek sp war 110 rahat ff licek + kalıcak charda msn koruma wardır ama msn chara aittir ve hic bir alternatif e posta flaan ekli değildir char nasıl sizin olucaksa oda sizin olucak sıkıntı yok chara 350tl istiyorum antalya burdur bucak denizli illerine elden takası gercekleştirebilirim yada karsılıklı guven ile once banka hesabıma para gelir sonra charın tum bilgilerini alırsınız charın ismi Z_i_N işte dolandırıcılık olmazmı falan gibi sacma seyler sormayın olması mumkunmu telefonla beni aradıgınızda ses kayıt alın değil benden 400 geri almak 4 milyar alırsınız lutfen ciddi olan arkadaslar 0541 349 11 19 mesaj atsın yada arasın bende arayabilirim iyi gunler kolay gelsin arkadaslar charda eksik yok lutfen bi ver bakayım falan gibi sacma seyler soyleyicekseniz hic aramayın Alan oyuncu bowcu oynamasını biliyorsa kesebilecek char yok + neptunde 105 lvl warior + cleric char vericem onunda her bilgisiyle alıcaksınız onda item yok skilleri fena değil oda size hediyem olucak ... onunda ismi DooM_EgYpt arkadaslar kacırmayınn __________________